T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

XParking - primarii, software de administrare a parcarilor pentru primarii

City parking management software

  • X-PARKING este o Solutie Web ideala pentru gestionarea locurilor de parcare, a locatiilor si a contractelor aferente, dedicata Primariilor si nu numai.
  • Aplicatia centralizeaza intr-o singura platforma toate datele clientilor, documentele si istoricul locurilor de parcare.
  • Softul este configurabil in functie de specificul fiecarei entitati astfel incat sa se plieze perfect pe specificul activitatii sale.
  • Module precum: Administrare locatii/parcari, Emitere documente, Configurator locuri de parcare, Rapoarte si Export informatii, sunt doar cateva din facilitatile pe care le ofera softul;  existand posibilitatea de a adauga si alte functionalitati solicitate de client.
  • Panoul de administrare interactiv afiseaza informatii dinamice in timp real, oferind o viziune de ansamblu asupra locurilor de parcare gestionate. Astfel, sintetizeaza perfect toate datele care ar putea fi necesare managerului sau administratorului locurilor de parcare.  
  • Aplicatia dispune de un Sistem de alerte pentru clientii carora urmeaza sa le expire contractul, automatizand astfel tot procesul de instiintare si comunicare directa cu clientul la intervale prestabilite.
  • Aplicatia permite implementarea de functionalitati suplimentare si interconectarea cu alte aplicatii deja utilizate de dvs.
  • In continuare prezentam principalele functionalitati care definesc Aplicatia de Administrare Parcari.

Caracteristici

Modul Utilizatori

Aplicatia permite administrarea utilizatorilor cu sistem de autentificare si recuperare parola, atribuire drepturi de acces si ingradire a permisiunilor in functie de roluri: admin, operatori, manageri, etc.

Modul Administrare Locatii/parcari

Modulul permite incarcarea unei schite a parcarii respective si afisarea acesteia pe Google Maps prin preluarea coordonatelor introduse in locatie de catre administrator.

Modul Emitere Documente

Aplicatia detine functionalitati de gestionare si emitere a tuturor documentelor tranzactionate prin platforma: contracte, anexe, facturi, chitante, bon fiscal pentru case de marcat, etc.

Sistem de Alerte

Prin intermediul platformei pot fi transmise atentionari prin e-mail sau SMS cu privire la expirarea contractului. Alertele pot fi trimise periodic, la diferite intervale de timp in functie de data setata.

Configurator Locuri de Parcare

Sistem interactiv de creare schite pentru locurile de parcare. Rezultatul va fi o schita interactiva in care sunt evidentiate prin culori si text locurile de parcare libere sau ocupate.

Sistem de Rezervare si Plata

Locurile de parcare pot fi rezervate si platite prin interfata web in cadrul hartilor interactive care afiseaza pentru utilizator locurile libere si ocupate.

Panou de Administrare Interactiv

Aplicatia afiseaza in prima pagina un sumar al celor mai importante informatii din cadrul platformei astfel incat sa poata fi vizualizate rapid de catre administratori sau operatori.

Modul Rapoarte

Aplicatia extrage rapoarte extrem de folositoare cu privire la situatia vanzarilor sau a locurilor de parcare, prin intermediul unor grafice de evolutie. Datele pot fi filtrate in functie de parametrii doriti.

Export Informatii

Majoritatea listelor din platforma pot fi exportate sub diferite formate (excel, pdf, csv) si salvate in computer. Aceste liste pot reprezenta atat clienti cat si contracte emise sau contracte care urmeaza sa expire.

Avantaje

Pret Avantajos

Pret de pornire redus, aplicatia este configurabila, clientul avand posibilitatea sa aleaga modulele potrivite activitatii sale.

Costuri Reduse de Mentenanta

Costuri foarte mici de intretinere comparativ cu o aplicatie desktop. Mentenanta se poate realiza foarte simplu si rapid.

Siguranta si Garantie

Solutia software este una integrata, care ruleaza in mod optim. Aceasta este utilizata deja in institutii sau companii de profil.

Centralizare Informatii

Platforma centralizeaza intr-un singur loc toate datele necesare pentru administrare si gestionarea optima a locurilor de parcare, de la documente pana la clienti.

XParking - primarii, software de administrare a parcarilor pentru primarii

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord