Aplicatia Mobile Artful Living - Asistentul tau Personal de Servicii Concierge
 • Categorie
  Aplicatie Mobile Android & iOS
 • Client
  Artful Living
 • Durata
  6 luni

Descarca aplicatia:

Intr-o lume conectata digital, Artful Living deschide usa catre o experienta de navigare superioara, cu ajutorul aplicatiei sale mobile cu acelasi nume. Aceasta aplicatie reprezinta o inovatie in domeniul serviciilor concierge, punand la dispozitie un asistent personal util chiar in palma clientilor. Indiferent unde te afli, Artful Living este partenerul tau de incredere pentru a-ti satisface nevoile, oferindu-ti totul intr-un singur loc.

Indiferent de locatia ta, aplicatia iti ofera acces rapid si usor la servicii de concierge de top si la un asistent personal dedicat. De asemenea, ai la dispozitie optiuni de rezervare pentru evenimente si servicii variate oferite de parteneri. Artful living este cheia pentru a face fiecare zi mai speciala.

 

Specificatii tehnice:

 

 • Autentificare si creare cont: Este usor de folosit si securizat, puteti crea un cont personal in doar cativa pasi simpli.
 • Servicii concierge: Aplicatia redefineste serviciile de concierge. Aici puteti solicita tot ce aveti nevoie pentru a face calatoria mai confortabila si mai eficienta. De la rezervari pana la recomandari locale, totul este la indemana dvs.
 • Chat concierge: comunicati direct cu operatorii concierge prin intermediul chat-ului. Indiferent de ora sau locatie. , asistenta este la un mesaj distanta.
 • Servicii personal assistant: Artful living va pune la dispozitie asistenta de top, cu operatori care vor gestiona cererile dvs. intr-un mod atent si eficient.
 • Buton SOS: Siguranta este prioritara. Cu butonul SOS, puteti trimite alerte si cereri de ajutor catre toti operatorii din locatia dvs. in caz de urgenta.
 • Contul meu: Gestionati detaliile personal, vizualizati rezervarile active si istoricul acestora in orice moment.
 • Notificari push: Ramaneti mereu informat cu ajutorul notificarilor push in timp real, astfel incat sa nu ratati nicio oportunitate sau actualizare.
 • Integrare procesator de plati: Platile pentru serviciile Artful Living si ale partenerilor nostri sunt rapide si sigure . Va puteti administra cardurile si platile cu usurinta.
 • Facturare automata: Sistemul genereaza automat facturile pentru serviciile solicitate
 • Pachete membership: Alegeti pachetul care se potriveste cel mai bine scopurilor dvs. din optiunile diverse, puteti selecta varianta potrivita si obtine beneficii exclusiviste.
 • Modul adaugare adresa de prestare serviciu: Puteti adauga rapid si usor adrese de prestare serviciu, asigurandu-va ca veti primi tot ce aveti nevoie in timpul sederii dvs.
 • Modul events si booking: Aplicatia va conecteaza cu cele mai interesante evenimente si activitati din zona. Cumparati bilete direct prin aplicatie.

Avantaje generale:

 

 1. Prin Artful Living, aveti acces la servicii de concierge si asistenta personala de cea mai inalta calitate.
 2. Comunicarea cu echipa noastra este rapida si eficienta prin intermediul chat-ului.
 3. Butonul SOS va asigura o metoda permanenta in timp real de a alerta personalul locatiei
 4. Contul personal va permite sa gestionati totul cu usurinta, de la preferinte la rezervari.

Beneficiar:

 

Artful living isi propune sa ofere locatiilor instrumente eficiente pentru gestionarea rezervarilor si interactiunilor cu clientii pe toata durata sederii acestora. De asemenea, ofera o platforma pentru listarea serviciilor utile puse la dispozitie de diversi furnizori, oferind astfel o experienta completa si plina de satisfactii pentru utilizatori.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Pasul 1: Trimiteți-ne o scurtă descriere a proiectului sau specificația sistemului

Pasul 2: Experții noștri vă vor contacta pentru a afla mai multe despre nevoile dvs

Pasul 3: Vă vom trimite propunerea și studiile de caz pentru a ne demonstra competența

Solicita oferta