Alba Delivery - Aplicatie mobile de tip agregator pentru restaurante
 • Categorie
  Aplicatie mobile Android si iOS
 • Client
  Alba Delivery
 • Durata
  1 luna

Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

   

Alba Delivery este o aplicatie de tip agregator pentru livrarea produselor din restaurantele listate. Aceasta vine in ajutorul utilizatorilor, oferindu-le acces la o gama larga de produse, livrate direct la usa lor.

In momentul logarii sau crearii unui cont, utilizatorii se pot bucura de o experienta personalizata de navigare in toate sectiunile aplicatiei. Pagina principala ofera un design modern si intuitiv, iar meniul aplicatiei permite accesul rapid la sectiunile relevante: acasa, comenzi, cos, favorite, profil si pagina restaurante.

In ceea ce priveste produsele, aplicatia Alba Delivery permite utilizatorilor sa navigheze prin categorii si sa vizualizeze detalii despre produse si sa aleaga variantele dorite. Fiecare produs are o pagina proprie, care include poza, denumire, ingrediente si pret. Utilizatorii pot adauga produsele dorite in cos si pot alege metoda de plata preferata: cash sau card.

Aplicatia Alba Delivery vine cu o serie de functii avansate, printre care si modul Vouchere, care permite utilizatorilor sa beneficieze de reduceri valorice, procentuale sau de livrare gratuita. Voucherele pot fi la nivel de aplicatie sau la nivel de locatie (restaurant) si pot fi oferite atat utilizatorilor noi, cat si celor fidelizati.

Pentru a facilita procesul de livrare, aplicatia permite utilizatorilor sa aleaga adresa de livrare in functie de raza de livrare a restaurantului respectiv. Utilizatorii pot urmari statusul comenzilor lor in timp real, avand acces la toate detaliile comenzii si la timpul alocat pentru livrare.

In plus, aplicatia Alba Delivery vine cu o interfata pentru operatorii de livrare, care permite preluarea si gestionarea comenzilor direct din aplicatie.

Functionalitati generale:

 • Crearea unui cont si logarea utilizatorilor pentru a comanda produse si a beneficia de avantajele aplicatiei.
 • Navigarea in meniul aplicatiei pentru a accesa sectiuni precum comenzi, cos de cumparaturi, favorite, profil, pagina restaurant.
 • Vizualizarea paginii locatiei/restaurantului, pentru a afla mai multe informatii despre program, detalii de contact si raza de livrare.
 • Selectarea produselor dorite din meniuri sau din lista de produse si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi.
 • Setarea variatiilor de produs sau adaugarea de optiuni extra la produse pentru a le personaliza.
 • Plasarea comenzii si alegerea metodei de plata - cash sau card, precum si vizualizarea starii comenzii si a timpului alocat pentru livrare.

Avantaje generale

 • Pagina de produs cuprinzatoare, cu informatii detaliate despre produse, preturi si optiuni suplimentare
 • Raza de livrare configurabila si vizibila, pentru a alege cu usurinta restaurantele disponibile in zona
 • Modul Vouchere care ofera posibilitatea de a acorda si utiliza vouchere valorice, procentuale sau pentru livrare gratuita
 • Optiuni flexibile de plata: inclusiv cash si card
 • Posibilitatea de a vedea toate detaliile comenzii in derulare si de a descarca factura (pentru plata cu cardul)
 • Interfata pentru operator direct in aplicatie, pentru preluarea comenzilor
 • Panou de administrare pentru gestionarea comenzilor si raportare

Beneficiar:

Alba Delivery creeaza un ecosistem de servicii pentru toti cei implicati in procesul de livrare de produse de la restaurante. Clientii pot comanda mancare dintr-o varietate de restaurante avand la dispozitie diverse functionalitati care fac experienta de cumparaturi online usoara si rapida. Restaurantelor li se ofera o platforma de prezentare a produselor si de preluare a comenzilor.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Pasul 1: Trimiteți-ne o scurtă descriere a proiectului sau specificația sistemului

Pasul 2: Experții noștri vă vor contacta pentru a afla mai multe despre nevoile dvs

Pasul 3: Vă vom trimite propunerea și studiile de caz pentru a ne demonstra competența

Solicita oferta