T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

Programare WEB

Servicii complexe de Programare WEB pentru orice tip de proiect

  • Prioritar pentru noi este sa intelegem afacerea ta ca si cum ar fi a noastra.
  • Avem experienta in realizarea proiectelor personalizate si intotdeauna ne incanta preluarea unui nou proiect.
  • Procesul de programare web in viziunea noastra are ca si componenta esentiala compatibilitatea dintre cerintele clientului si principiile noastre profesionale.
  • Prin serviciile de calitate de programare web oferite ne asiguram ca in limita orelor achizitionate livram proiectul exact asa cum ti l-ai imaginat.

Demo - Soft de generare trafic artificial pe website-uri:

Caracteristici

CRM (Integrare CRM)

Sisteme complexe de administrare a clientilor. Gestioneaza date, documente si informatii aferente clientilor in mod organizat prin intermediul unei singure platforme.

Management al vanzarilor

Modul dedicat gestionarii procesului de vanzare pentru eficientizarea si monitorizarea activitatilor departamentului sales. Lead-uri, date de contact, istoric discutii, rate de conversie, etc.

Monitorizare activitate angajati

Sistem centralizat de monitorizare a activitatii angajatilor. Posibilitate de introducere si urmarire task-uri, date pontaj, masurare eficienta la nivel de angajat sau departament.

Facturare

Componenta de facturare este fundamentala in cadrul oricarei companii. De aceea, un modul de stocare si administrare a facturilor si chitantelor devine indispensabil indiferent de tipul afacerii.

Scanare si preluare date

Produse, Preturi, Imagini - orice informatie publica din mediul online poate fi scanata si preluata in vederea unei analize de piata relevante. Tool-uri performante de web scraping (scanare si preluare date).

Monitorizare preturi concurenta

Plasarea pe o pozitie avantajoasa fata de concurenta depinde in mare masura de raportarea la preturile competitiei. Utilizeaza aplicatia PriceScan specializata in scanarea magazinelor online.

Avantaje

Personalizare functionalitati

Un soft "open source" corespunde partial nevoilor tale, fara a avea posibilitatea de a-l modifica. In schimb, o aplicatie personalizata este adaptata ideal afacerii tale.

Utilizare si administrare facila

Iti punem la dispozitie platforme cu panouri de administrare intuitive pentru o gestionare facila a informatillor specifice activitatii tale.

Posibilitati nelimitate de dezvoltare

Aplicatiile personalizate pe care le dezvoltam permit adaugarea de functionalitati suplimentare pentru a se adapta in permanenta evolutiei afacerii tale.

Array

Ai nevoie de mai mult de 100 de ore de programare?

Completeaza formularul si revenim cu un pachet personalizat

Cere oferta

Portofoliu

Testimoniale

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord