T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d
  • Solutia a fost dezvoltata astfel incat sa poata fi adaptata companiilor de taxi: sistem de prioritizare comenzi in functie de zone si statii, integrare cu centrala telefonica sau dispecerat, modul de preluare si lansare comenzi.
  • Aplicatiile de mobil dedicate comenzilor si preluarii de taxiuri au devenit indispensabile clientilor care apeleaza la acest tip de transport in oras. Sistemul simplu de comanda, transparenta traseului si a costurilor sunt extrem de atragatoare utilizatorilor, astfel aceste aplicatii reprezinta principala modalitate prin care este solicitat un taxi.
  • Companiile de taxiuri nu mai pot evita aceasta solutie daca vor sa se plaseze in tendintele actuale de conectare a clientilor prin intermediul aplicatiilor de mobil. Industria ride sharing si a taxiurilor a devenit dependenta de noile tehnologii din IT si este nevoita sa apeleze la ele pentru a avea siguranta ca se mentine relevanta in piata.
  • Aplicatia Taxi propune doua componente majore care o formeaza: Prima componenta este dedicata clientilor si contine functionalitati specifice acestora (harta, locatie de ridicare, estimare timp, estimare cost, modalitati multiple de plata, etc.). Cea de-a doua componenta este destinata soferilor care efectueaza cursele cu module care sa vina in ajutorul acestor (harta locatie, traseu in timp real, preluare comanda, comanda in desfasurare, etc.)

DESCARCA APLICATIILE DEMO: CLIENT | SOFER

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord