T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca aplicatia:

Jarvis, o aplicatie mobila de ultima generatie este aici pentru a revolutiona modul in care ne gestionam cerintele de servicii casnice. Cu o gama variata de functionalitati, Jarvis ofera o experienta de neegalat utilizatorilor care doresc sa solicite si sa programeze interventii pentru instalatii de apa, instalatii electrice, design interior sau servicii de curatenie.

Aceasta aplicatie inovatoare reuseste sa aduca prestatorii de servicii de incredere direct in palma ta, permitandu-ti sa obtii ajutorul de care ai nevoie fara stres si complicatii.

Jarvis nu este doar o aplicatie, este un asistent de incredere pentru toate nevoile tale de interventii casnice. Cu o interfata prietenoasa si usor de utilizat, aplicatia iti pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a solicita, programa si achita serviciile de care ai nevoie, astfel incat sa poti reveni la aspectele mai importante ale vietii tale.

Specificatii tehnice:

Pentru utilizatori:

 1. Creare de cont si autentificare rapida: cu jarvis, ai posibilitatea de a-ti crea un cont personalizat in cateva secunde sau te poti autentifica folosind conturile tale de Facebook, Google sau Linkedin.
 2. Solicitari personalizate: Jarvis te va ghida pas cu pas printr-o succesiune de intrebari menite sa colecteze toate informatiile necesare despre serviciul pe care il doresti. Acest flux asigura ca vei primi o oferta personalizata in functie de necesitatile tale.
 3. Selectarea preferintelor: alege intervalul orar care ti se potriveste cel mai bine pentru programarea serviciului. Fie ca ai nevoie de o interventie standard sau urgenta, Jarvis iti ofera optiunile necesare. Solicitarile urgente sunt evidentiate distinct in aplicatie pentru a fi preluate cu prioritate.
 4. Geolocalizare si adrese multiple: folosind functia de geolocalizare, aplicatia va prelua automat adresa ta din google maps, dar poti modifica sau adauga si alte adrese (acasa, birou, etc. ).
 5. Atasare de imagini: pentru a face mai usor inteleasa nevoia ta, poti atasa fotografii relevante la solicitare.
 6. Comunicare directa: faciliteaza comunicarea in timp real cu operatorii prin intermediul chat-ului live. Poti pune intrebari sau obtine lamuriri in timp real.
 7. Ofertare si programare: solicitarea ta este preluata rapid de catre un operator care iti va oferi o oferta personalizata in functie de cerintele tale. Ai posibilitatea sa accepti oferta si sa achizitionezi serviciul direct din aplicatie.

Pentru prestatori:

 1. Gestionarea simplificata a solicitarilor: pentru prestatorii de servicii, Jarvis ofera o platforma eficienta pentru a vedea si prelua solicitarile noi. Prestatorii au posibilitatea de a adauga servicii suplimentare direct in aplicatie.
 2. Modificarea statusului solicitarii: prestatorii pot actualiza statusul solicitarilor pentru a reflecta stadiul serviciului: preluat, in curs de rezolvare, rezolvat sau nefinalizat, cu mentionarea motivului.
 3. Programare si istoric: prestatorii au acces la o lista cronologica a programarilor efectuate si pot accesa rapid toate detaliile solicitarilor anterioare.

Avantaje generale

 • Notificari push pentru a te tine la curent cu statusul solicitarilor tale.
 • Modul newsletter pentru a fi la curent cu ofertele si promotiile disponibile.
 • Logare rapida cu conturile tale de Facebook, Google sau Linkedin.
 • Ofera flexibilitate si optiuni variate pentru modalitatea de plata.

Beneficiar:

Prin intermediul aplicatiei Jarvis, ai oportunitatea de a colabora cu profesionisti de incredere care furnizeaza servicii de cea mai buna calitate, permitandu-ti sa te bucuri de timpul tau liber. Nu mai este necesar sa te ingrijorezi in cautarea unui instalator sau electrician de incredere in ultimul moment.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord