T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca aplicatia pentru Android ➡ https://bit.ly/49c78kR  

Descarca aplicatia pentru iOS ➡ https://bit.ly/46TKPyI 

In era digitala in continua evolutie, tehnologia si medicina colaboreaza pentru a aduce inovatii semnificative in viata noastra de zi cu zi. Una dintre aceste inovatii remarcabile este Med Anima, o aplicatie mobila revolutionara care promite sa redefineasca modul in care pacientii interactioneaza cu sistemul medical.

Cu Med Anima, nu mai este nevoie sa petreceti ore intregi in asteptare la telefon sau in asteptarea fizica la cabinetul medicului. Aceasta platforma inovatoare ofera acces la o gama larga de servicii medicale si simplifica procesul de programare pentru consultatii, analize sau interventii.

Aceasta aplicatie nu doar simplifica procesul de programare, dar faciliteaza si comunicarea eficienta intre pacienti si profesionistii din domeniul sanatatii. De la crearea unui cont si cautarea serviciilor pana la programari rapide si administrarea eficienta a datelor personale, Med Anima se dovedeste a fi o solutie inovatoare pentru nevoile dvs. de sanatate. Astfel, accesul la serviciile medicale devine mai simplu si mai eficient, permitand pacientilor sa isi gaseasca usor medicul potrivit si sa se programeze pentru consultatii, analize sau interventii.

Specificatii tehnice:

  1. Experienta Personalizata: Pagina principala a aplicatiei ofera o experienta personalizata. Aici, utilizatorii pot vizualiza serviciile medicale disponibile si articolele/noutatile din domeniul medical, toate intr-un mod intuitiv. Functia de cautare cu cuvinte cheie permite utilizatorilor sa gaseasca rapid informatiile de care au nevoie.
  2. Programari Facile si Rapide: Una dintre caracteristicile de baza ale Med Anima este optiunea de adaugare a programarilor. Utilizatorii pot selecta specializarea dorita, serviciul necesar si locatia preferata (Iasi sau Clinica Virtuala). In plus, aplicatia ofera posibilitatea de a alege medicul preferat (optional), data de inceput si ora dorita a programarii.
  3. Articole si Filtrare Avansata: Aplicatia prezinta articole informative, cu posibilitatea de a filtra dupa categorii de interes sau de a efectua cautari dupa cuvinte cheie, pentru a gasi informatiile dorite.
  4. Recenzii ale Medicilor: Utilizatorii pot explora lista de medici disponibili, vizualizand informatii relevante, cum ar fi specialitatea, ratingul, numarul de recenzii si comentariile anonime ale pacientilor. De asemenea, pot solicita programari direct din profilul medicului ales.
  5. Facilitarea Comunicarii: Utilizatorii au posibilitatea de a discuta in timp real cu specialistul sau medicul prin intermediul chat-ului disponibil in aplicatie
  6. Administrare Eficienta: Aplicatia Med Anima ofera administrare rapida a consultatiilor si programarilor pentru medici. Utilizatorii primesc notificari in timp real cu actualizarile privind programarile viitoare.
  7. Setari si Cont Personalizat: Utilizatorii pot personaliza contul lor, adaugand informatii personale, poza de profil si detalii precum CNP, localitate si numar de telefon. Aplicatia permite, de asemenea, schimbarea parolei si a acordului pentru "Informari de marketing", precum si stergerea de cont, oferind utilizatorilor control total asupra datelor lor.

Avantaje generale:

  • Acces Usor si Convenabil: Med Anima permite crearea de conturi cu email si parola, sau prin intermediul conturilor de Facebook si Google, asigurand o inregistrare simpla si rapida pentru utilizatori.
  • Varietate de Metode de Plata: Med Anima faciliteaza procesul de plata, oferind optiuni variate, cum ar fi cash, plata cu cardul sau decontare prin CAS. Platile cu cardul sunt sigure si rapide, utilizatorii fiind redirectionati catre Mobilpay pentru adaugarea de carduri, care vor fi retinute in aplicatie pentru tranzactii viitoare.
  • Informatii Utile si Actualizari in Timp Real: Utilizatorii pot accesa informatii detaliate despre serviciile medicale oferite, inclusiv poze, descrieri, preturi si, daca este cazul, video-uri explicative. De asemenea, pot programa consultatii direct din pagina de prezentare a serviciului dorit.

Beneficiar:

Med Anima aduce inovatie in domeniul medical, simplificand procesul de programare si facilitand comunicarea eficienta intre pacienti si profesionistii din domeniul sanatatii. Cu caracteristici precum programari personalizate, informatii detaliate despre servicii medicale si administrare eficienta a programarilor, Med Anima isi propune sa ofere o solutie all-in-one pentru pacienti si medici, revolutionand modul in care acestia interactioneaza cu sistemul medical.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord