T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

Prima aplicatie de tip agregator imobiliar ce integreaza realitatea augmentata in procesul de achizitie sau inchiriere a unei proprietati.

Aceasta beneficiaza de un design personalizat care are la baza cercetarea principalilor concurenti si a tendintelor din domeniu si respecta principiile UI&UX, precum si elementele de identitate vizuala ale beneficiarului (sigla, culori, fonturi, alte elemente specifice brand-ului).

Utilizatorii au posibilitatea de a-si crea cont in aplicatie cu nume si prenume, poza, numar de telefon, adresa de email. Acestia beneficiaza de optiune de regenerare parola, schimbare limba si setare On/Off informari de marketing. Pagina principala a aplicatiei prezinta harta Google Maps pe care pot fi vizualizate proprietatile disponibile, iar in partea de jos se afiseaza numarul total al imobilelor, spatiilor sau terenurilor din zona respectiva, cu posibilitatea vizualizarii lor sub forma de lista si navigarii pe pagina unei anumite proprietati.

Harta ofera zoom in/out cu recalcularea proprietatilor afisate. Aplicatia permite utilizatorului ca, printr-o interfata simpla si intutiva sa foloseasca telefonul mobil pentru a scana realitatea inconjuratoare si a identifica proprietatea potrivita nevoilor sale. Realitatea augmentata (AR) presupune transpunerea de imagini digitale din lumea reala. La prima utilizare, aplicatia ii va afisa clientului un tutorial despre cum poate folosi aceasta optiune.

Practic, pe fatadele cladirilor, in dreptul proprietatilor disponibile spre vanzare sau inchiriere sunt pozitionate afise digitale, iar clientul poate accesa foarte usor pagina proprietatii respective. In pagina de anunt sunt prezentate informatii precum poze (galerie foto, cu selectia unui avatar), categorie, titlu, tip, localitate, judet, adresa, descriere, coordonate GPS. De asemenea, exista si optiunile Call, WhatsApp si Navigare catre locatie (Google Maps, Wze sau Uber, daca utilizatorul are instalate aplicatiile). Aplicatia prezinta conceptul clasic al pietei, dar reinterpretat de agregator imobiliar, unde utilizatorii pot identifica rapid pe harta o proprietate, aplicand filtre sau criterii de cautare si avand la dispozitie realitatea augmentata pentru identifiarea proprietatilor asa cum arata ele in mod fizic.

Specificatii tehnice:

 1. Design personalizat;
 2. Sistem de creare cont si autentificare cu email si parola sau prin intermediul Facebook;
 3. Harta Google Maps pe pagina principala ce permite vizualizarea proprietatilor disponibile;
 4. Zoom in/out pe harta, cu recalcularea proprietatilor afisate;
 5. Sistem de filtrare rezultate afisate;
 6. Buton pentru deschidere aplicatie in AR (realitate augmentata);
 7. Pagina de anunt in care sunt afisate informatii despre proprietate;
 8. Optiuni Call, WhatsApp si Navigare catre locatie disponibile in pagina de anunt a proprietatii;
 9. Sistem multilingvism (RO/EN);
 10. Integrare Pagini informative (Despre aplicatie, FAQ, GDPR).

Avantaje generale:

 • Sistem de cautare si filtrare rezultate: Filtrare dupa categorie, tip imobile (cu selectie multipla), interval de pret, numar de camere, buton de resetare (stergere filtre).
 • Butoane pentru selectia rapida a tipului de serviciu dorit inchiriere/vanzare;
 • Preluare link-uri video Youtube cu icon de catre agenti;
 • Posibilitate cautare dupa ID anunt, optiune utila agentilor care doresc sa vizualizeze anuntul postat prin intermediul CRM-ului;
 • Setare On/Off informari de marketing din contul de utilizator;
 • Interactiunea utilizatorilor cu mediul inconjurator pentru identificarea unei proprietati potrivite nevoilor sale;
 • Promovarea agentilor profesionisti si a proprietatilor preluate de acestia in regim de exclusivitate;
 • Cresterea calitatii serviciilor in domeniul imobiliar;
 • Scanarea rapida a proprietatilor disponibile pentru vanzare/inchiriere in orasul preferat;
 • Modul GDPR: preluare acord client pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, termeni si conditii de utilizare a aplicatiei si notificarea cu privire la informari de marketing la crearea contului.

Beneficiar:

Zoomo este un agregator imobiliar care sprijina clientii in procesul de identificare a proprietatilor imobiliare exclusive, chiar in zona dorita. Prin intermediul aplicatiei dezvoltate si a tehnologiei de realitate augmentata, Zoomo ofera utilizatorilor posibilitatea de a scana mediul inconjurator pentru a le facilita decizia de a achizitiona sau inchiria un imobil intr-o anumita locatie.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta