T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Website de prezentare a aplicatiei mobile prin care utilizatorii sunt incurajati sa economiseasca banii cheltuiti pe anumite vicii si sa ii investeasca in produse premium (aur, argint, platina, diamante).

Este vorba despre o platforma web onepage, care beneficiaza de un design personalizat, creat si implementat de echipa noastra. Acest landing page optimizat pentru dispozitivele mobile reprezinta o modalitate excelenta de promovare a aplicatiei si a companiei. Platforma ofera informatii utile despre modul in care functioneaza sistemul de economisire a banilor: crearea unui cont in aplicatie, setarea obiectivelor (alegerea tipului de lingou si numarul de zile in care poate fi indeplinit obiectivul), salvarea sumelor de bani stabilite initial si comanda lingourilor dorite.

Pagina de destinatie, la fel ca si aplicatia mobile, este disponibila atat in limba romana cat si in limba engleza. Website-ul este unul simplu si intuitiv, dar in acelasi timp complex deoarece ghideaza utilizatorii in mod strategic, le ofera detalii importante si o experienta placuta la navigare.

Aplicatia pentru mobil poate fi descarcata direct de pe platforma web fiind inserate link-uri catre Google Play si AppStore. Intreaga platforma se bucura de un panou de administrare user-friendly care permite gestionarea facila a continutului, text si imagini.

Specificatii tehnice:

 1. Creare si implementare design personalizat;
 2. Website de prezentare onepage;
 3. Sistem multilingvism RO/EN;
 4. Formular de contact;
 5. Inseare butoane catre retelele sociale;
 6. Descarcare aplicatie mobile direct de pe site
 7. Integrare elemene dinamice pentru o mai buna interactiune cu utilizatorii;
 8. Politica de confidentialitate;
 9. Modul cookies;

Avantaje generale:

 • Prezentarea detaliata a serviciilor pe care le ofera aplicatia mobile;
 • Incurajarea utilizatorilor sa descarce aplicatia pentru mobil;
 • Cresterea notorietatii companiei, aplicatiei si numarului de utilizatori;
 • Optimizare design pentru dispozitivele mobile;
 • Prezentarea avantajelor pentru clienti;
 • Facilitarea accesului la produse premium;
 • Interactiune directa cu potentialii utilizatori;
 • Promovarea permanenta a aplicatiei mobile in mediul online.

Beneficiar:

Zmaukin este prima companie ce isi sprijina clientii sa renunte la vicii si sa investeasca in obiecte pretioase. Organizatia le ofera acestora o alternativa deosebita prin care acestia pot economisi banii destinati obiceiurilor negative in scopul imbunatatirii calitatii vietii si crearii unui tezaur propriu cu efort minim.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta