T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Platforma custom realizata pentru o firma de catering care livreaza preparate alimentare pe baza de contract zilnic catre diferite companii si institutii – birouri, gradinite, spitale, scoli, maternitati, after school-uri, dar si catre conferinte, evenimente private sau din zona corporate.

Aceasta permite realizarea unui cont pe baza de email si parola pentru operatorul institutiei pentru a putea comanda cat mai usor ceea ce are nevoie. Sistemul ofera posibilitatea de a importa produsele pe categorii, filtre ori tip meniu dintr-un fisier excel, totul pentru eficientizarea comenzilor.

Interfata pentru institutii functioneaza la fel ca un magazin online, fiind posibila accesarea facila a datelor din contul propriu, utilizarea unui cos de cumparaturi, checkout si finalizare comanda. Toate solicitarile sunt gestionate in dashboard si sunt trimise apoi pe emailul administratorilor.

In plus, prin intermediul platformei pot fi generate si avize de insotire a marfii, pe zile, dupa anumite filtre si criterii, cum ar fi pacienti, personal, interval de timp, institutie sau utilizator. Sistemul beneficiaza de un design personalizat, responsive, comenzile putand fi plasate si gestionate si de pe telefoanele mobile.

Mai mult, userii pot selecta preparatele dorite dintre diferitele tipuri de produse printr-un wizard, astfel incat sa le fie afisate doar cele care ii intereseaza in mod special so in urma pasilor parcursi. Totodata, platforma ofera si rapoarte in care sunt afisate comenzile in functie de anumite perioade sau institutii.

Specificatii tehnice:

 1. Realizare cont de catre admin pentru operatorul institutiei
 2. Posibilitate import produse pe categorii, filtre sau tip meniu din fisier excel
 3. Interfata dedicata institutiilor functioneaza ca un magazin online
 4. Utilizatorul are acces la date in cont propriu, cos de cumparaturi, check-out si finalizare comanda
 5. Gestionarea comenzilor in panoul de administrare si transmiterea lor pe email
 6. Plasarea si administrarea comenzilor si prin intermediul telefoanelor mobile
 7. Integrare buton rapid pentru comunicare prin intermediul Whatsapp
 8. Posibilitate generare avize de insotire a marfii, pe zile, in functie de anumite criterii

Avantaje generale:

 • Platforma custom pentru firmele de catering care livreaza mancaruri institutiilor
 • Design personalizat
 • Flux de preselectie a produselor prin intermediul unui wizard
 • Integrare butoane catre social media
 • Comanda rapida a preparatelor dorite
 • Posibilitatea de a selecta produsele dintr-un meniu prestabilit
 • Eficientizarea procesului de comanda catering pentru institutii

Beneficiar:

YVY Catering este o companie din Constanta specializata in servicii de catering. Aceasta isi desfasoara activitatea atat in orasul de la malul marii cat si in zone limitrofe precum Mamaia Nord, Lumina, Navodari, Cumpana, Agigea, Ovidiu, Eforie si Techirghiol. Societatea a luat nastere din dorinta de a satisface nevoile oamenilor legate de masa pe care acestia o servesc la locul de munca sau in cadrul unui eveniment important. YVY Catering asigura servicii ireprosabile, mancare buna si proaspata, fiind o firma recunoscuta in zona pentru promptitudine si oferta bogata de preparate culinare.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta