T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Platforma web complexa pentru prezentarea profesionala a serviciilor de programare oferite de firma XFactorApp.

Complet personalizat si adaptat cerintelor clientului, acest site de prezentare beneficiaza de un design video based. Website-ul ofera suport multilingvistic pentru eficienta afacerii si deschidere atat catre piata nationala cat si internationala. Sistemul de chat in timp real permite utilizatorilor sa aiba acces nelimitat la informatii si consultanta cu privire la serviciilor de programare.

Panou de administrare inclus pentru o manageriere rapida si eficienta a paginilor, a imaginilor si tuturor informatiilor afisate. Platforma web include formulare de contact segmentate in functie de landing page, respectiv cerere de oferta, demo aplicatii sau solicitare de resurse gratuite.

Site programare complet administrabil, structurat pe widget-uri in care pot fi integrate sau eliminate toate componentele site-ului. Arhitectura de navigare a platformei prezinta inovatie in continut, adapteaza wireframe-uri care ofera o experienta placuta si utila.

Acest site de prezentare integreaza modulul GDPR pentru reglementarea datelor cu caracter personal. Platforma reprezinta un concept unic, personalizat, cu un design responsive, predata beneficiarului complet functionala. Un site de prezentare bazat pe strategie, estetica si vizibilitate, perfect adaptat cerintelor contemporane din mediul online.

Specificatii Tehnice:

 1. Design custom video based
 2. Integrare cu retelele sociale
 3. Suport optimizare SEO
 4. Multilingvism
 5. Panou administrare continut pana in cele mai mici detalii
 6. Modul gestionare cereri
 7. Landing page structurat pe widget-uri
 8. Modul redirectionare link-uri
 9. Asistent virtual
 10. Modul GDPR integrat
 11. Blog articole inclus
 12. Module de securite si filtre antispam integrate
 13. Pagina de contact cu harta integrata
 14. Modul lead-uri pentru gestionarea clientilor

Avantaje Generale:

 1. Interfata user-friendly
 2. Compatibilitate cu toate browserele
 3. Elementele dinamice stimuleaza audienta sa reactioneze pe site
 4. Securitate si confidentialitatea datelor
 5. Comunicarea personalizata cu utilizatorii
 6. Promovarea eficienta a serviciilor oferite
 7. Incarcare rapida
 8. Vizibilitate crescuta pe piata
 9. Localizare rapida pe harta a afacerii

Beneficiar:

XFactorApp reprezinta o agentie pasionata de inovatie si tehnologie, cu o vasta experienta in mediul online. Compania ofera solutii web complexe pentru societati din tara si din strainatate. Aceasta ofera servicii programare, dezvoltare aplicatii mobile, dezvoltare aplicatii web, strategii de business personalizate si adaptate necesitatilor fiecarei afaceri, solutii eficiente de marketing digital si promovare online. XFactorApp reuneste o echipa de profesionisti care garanteaza dezvoltarea prospera a afacerilor in cel mai productiv mod, oferind servicii de maxima calitate. Provocarile si dezvoltarea continua fac parte din viziunea de ansamblu a companiei.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta