T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Website complex de prezentare firma specializata in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca.

Platforma a fost dezvoltata in functie de preferintele clientului, dupa studierea atenta a concurentei si a clientilor tinta. A fost conceput un design personalizat pentru a evidentia particularitatile si serviciile calitative ale companiei, precum si in scopul crearii unei amprente unice in mediul online.

Website-ul integreaza pagini cu informatii utile despre legislatie, stiri si detalii importante cu privire la Protectia Muncii. In Home Page este inclus un video de prezentare pentru a eficientiza comunicarea dintre companie si clienti. Platforma beneficiaza de efecte si animatii are aduc un plus de dinamism in interactiunea userului cu website-ul. In plus, pentru o buna clasare in motoarele de cautare, website-ul include si optimizare SEO. Administrarea elementelor si a continutului se efectueaza simplu, printr-un panou de gestionare intuitiv.

Platforma web este disponibilia atat in limba romana cat si engleza, si ofera utilizatorilor posibilitatea de a cere foarte usor informatii prin intermediul unui formular de contact. In partea superioara si la baza site-ului se gasesc butoane rapide pentru solicitarea ofertelor, iar pagina de contact integreaza o harta pentru identificarea facila a adresei companiei.

Specificatii Tehnice:

 1. Design custom adecvat tendintelor targetului vizat
 2. Structura pagina Servicii similara cu landing page
 3. Integrare efecte, animatii si video de prezentare
 4. Dasboard intuitiv pentru administrare continut
 5. Optimizare SEO on site
 6. Formulare de contact
 7. Optimizare design pentru dispozitivele mobile
 8. Multilingvism
 9. Suport client prin sistem de chat online
 10. Pagina dedicata si optimizata pentru fiecare serviciu oferit

Avantaje Generale:

 • Interactiune directa cu potentialii clienti
 • Promovarea rapida si eficienta a serviciilor
 • Interfata dinamica, user-friendly
 • Monitorizarea permanenta a legislatiei cu privire la Protectia Muncii
 • Comunicarea informatiilor esentiale despre SSM
 • Sistem inteligent pentru vizibilitatea companiei pe piata
 • Cresterea performantei afacerii
 • Promovare instanta a unor noi categorii de servicii

Beneficiar:

Outstand Safety Solutions este o companie full-service care activeaza in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca. Aceasta pune la dispozitia clientilor sai conceptul de One Stop Shop prin asigurarea externalizarii tuturor serviciilor adiacente. Firma are o vasta experienta in sectorul de protectie a muncii si ofera acoperire nationala. Serviciile puse la dispozitie de Outstand Safety Solutions includ printre altele SSM, aparare impotriva incendiilor si situatii de urgenta, medicina muncii, resurse umane, evaluare de riscuri, ISCIR-RSVT, contabilitate, managementul deseurilor sau cursuri de prim-ajutor.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta