T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Platforma cu website de prezentare si zona de livrare la domiciliu prin intermediul careia sunt descrise locatiile si serviciile Restaurantului Gargantua.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor actuali si potentiali, site-ul include galerii foto specifice pentru fiecare locatie si meniu. Acesta beneficiaza de un design responsive, home page video based si continut in limba romana si engleza. Restaurant Gargantua include un sistem complex de rezervari pe fiecare locatie in parte. Clientii isi pot efectua rezervarile direct din site prin selectarea rapida a datei din calendarul afisat, mentionarea intervalului orar dorit si numarul de persoane.

Platforma web este adaptata nevoilor clientilor si include detalii cheie despre meniu, costuri, locatii, program, date de contact. 
Zona de livrare Gargantua permite utilizatorilor crearea unui cont pe baza de email si parola sau login prin intermediul Facebook. Pagina delivery include categorii de produse, functie selectie meniu dorit, asistenta online, comenzi rapide pentru alegere produs si vizualizare comanda.

Platforma web ofera dashboard pentru gestionarea continutului, imaginilor sau textelor. Acesta permite optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare prin adaugare caracteristici meta, optimizare imagini, sitemap, coduri de conversie si tracking.

Specificatii Tehnice:

 1. Panou de administrare intuitiv pentru gestionare continut, imagini si text 
 2. Zona delivery integrata in website
 3. Sistem complex de rezervari pentru fiecare locatie in parte
 4. Multi-language website
 5. Galerii foto specifice pentru fiecare locatie si meniu 
 6. Home page video based
 7. Asistenta online in zona delivery
 8. Conectare cu retele sociale
 9. Interfata user friendly
 10. Design responsive, personalizat

Avantaje:

 • Cresterea numarului de clienti prin prezenta online
 • Modalitate rapida de informare a clientilor
 • Recunoasterea produselor si serviciilor oferite
 • Vizibilitate si accesibilitate ridicata pentru locatiile restaurantului
 • Imbunatatire serviciu clienti
 • Imagine brand

Beneficiar:

Restaurant Gargantua ofera clientilor bucuria de a savura cele mai delicioase preparate culinare. Un reper gastronomic divizat in patru restaurante diferite, cu meniuri atent selectionate care satisfac cerintele celor mai pretentiosi consumatori. Restaurantele Gargantua sunt dedicate oamenilor care impartasesc lucruri si experiente. De la sali rafinate, la terase cochete si locatii pentru evenimente deosebite, Gargantua ofera clientilor destinatia ideala pentru ocazii diferite.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta