T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Platforma web responsive dezvoltata pentru prezentarea brandului Yashido specializat in sisteme de climatizare profesionale pentru spatii comerciale sau rezidentiale.

Un website accesibil, performant, cu design personalizat, care mareste sansele de reusita a afacerii prin vizibilitate crescuta pe piata. Platforma web personalizata, predata complet functionala. Aparatele de aer conditionat Yashido sunt prezentate structurat, pe categorii, in functie de functionalitatile fiecaruia.

Platforma ofera utilizatorilor toate detaliile necesare, fara sa aiba o incarcatura informationala prea mare, Website-ul reprezinta in acelasi timp simplitate si eleganta. Se distinge prin cromatica discreta, custom, si aspectul minimalist pe care il impune si un aparat de aer conditionat Yashido. In cautarea unei experiente unice si a unui aparat de aer conditionat perfect, utilizatorul va descoperi o platforma functionala, utila si tehnologii moderne.

Acest website integreaza si o pagina dedicata distribuitorilor. Dealerii au posibilitatea de a intra in contact cu compania prin simpla completare a unui formular. Platforma web beneficiaza de o functionalitate adecvata ce permite utilizatorilor navigare usoara de la o pagina la alta, intarind astfel imaginea si mesajul companiei. Website-ul reprezinta o solutie rapida si de impact care sa sugereze inca de la prima vedere caracterul premium, exclusivist al aparatelor de aer conditionat.

Specificatii Tehnice:

 1. Design personalizat si copywrite
 2. Efecte interactive pentru elementele de design
 3. Continut multilingvism
 4. Pagini pentru prezentarea produselor
 5. Segmentare aparate de aer conditionat pe categorii
 6. Formular de contact integrat in website
 7. Pagina dedicata dealerilor care vor sa devina parteneri Yashido
 8. Continut fluid, complet personalizat
 9. Module de securitate
 10. Panou de administrare pentru gestionarea cu usurinta a continutului

Avantaje Generale:

 • Website profesional, predat complet functional (imagini, grafica, continut, design)
 • Optimizare pentru dispozitivele mobile
 • Organizarea si structurarea atenta a informatiilor
 • Incarcare rapida
 • Compatibilitate cu diferite browsere
 • Promovarea eficienta a afacerii

Beneficiar:

Brandul de aparate de aer conditionat Yashido este specializat in sisteme de climatizare profesionale, comercializarea, montajul si intretinerea aparatelor de aer conditionat. Marca Yashido defineste produse de inalta calitate si tehnologii avansate. Aparatele de aer conditionat Yashido se bucura de o reputatie solida, calitate exceptionala si performante deosebite.Furnizeaza sisteme de aer conditionat eficiente din punct de vedere energetic pentru toate tipurile de spatii si locuinte.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta