T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

Aplicatie Android & iOS special dezvoltata pentru a deschide o linie de comunicare rapida si moderna cu profesionistii dreptului sau avocati.

Prin notificari de tip push pot fi transmise comunicate de presa, articole, informatii ori alte noutati din domeniul profesiei de avocat. Pagina principala a aplicatiei include listare comunicate de presa, articole (comunicari diverse), „UNBR Info - newslettere”, revista presei. Sistemul afiseaza datele cele mai recente, insa utilizatorii au posibilitatea de a le accesa si pe cele mai vechi („Vezi mai mult”). Fiecare comunicat de presa si newsletter beneficiaza de pagina dedicata care contine un text de 400-500 de cuvinte si trimitere catre sectiunea corespunzatoare de pe website-ul UNBR.

Structura ecranului este simpla si eficienta si prezinta comunicate de presa, articole, „UNBR Info – newslettere”, revista presei, precum si detalii ca poza, galerie foto, titlu, descriere, camp pentru link sau optiune pentru atasare document PDF. In cadrul aplicatiei este disponibila si o sectiune separata de articole semnalate prin notificari push automate unde se pot adauga alte informatii de interes.

Acest sistem modern creste nivelul de accesibilitate a informatiei privind profesia de avocat si politicile de dezvoltare a meseriei asa cum sunt ele prezentate la nivel national si international.

Specificatii tehnice:

 1. Categorii informatii: comunicate de presa si articole, „UNBR Info - newslettere”, revista presei;
 2. Optiune de ordonare categorii pe pagina principala;
 3. Cautare dupa cuvinte cheie in sectiunile pentru comunicate de presa, articole, revista presei si „UNBR Info - newslettere”;
 4. Pagini informative: despre aplicatie, intrebari frecvente, politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, termeni si conditii de utilizare a aplicatiei;
 5. Notificari push automate pentru adaugarea in aplicatie a unui nou comunicat de presa, articol, newsletter, cu link in aplicatia mobile catre pagina corespunzatoare de pe website;
 6. Optiune de dezactivare notificari push de catre utilizator;
 7. Pagina listare comunicate de presa, articole si revista presei;
 8. Sectiune separata cu informatii de interes;
 9. Buton pentru distribuirea aplicatiei.

Avantaje generale:

 • Comunicarea facila cu avocatii, profesionistii dreptului si publicul larg;
 • Prezentarea permanenta a noutatilor din domeniul profesiei de avocat;
 • Posibilitatea de descarcare a newsletter-ului UNBR sau revistei presei in format PDF;
 • Listare rezultate cautare;
 • Vizualizarea informatiilor in ordine cronologica;
 • Buton inserat pe fiecare pagina pentru distribuirea facila a tuturor informatiilor disponibile in aplicatie (articole, newsletter, revista presei, comunicate de presa).

Beneficiar:

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR) este o persoana juridica de interes public si unica organizatie profesionala care asigura exercitarea calificata a dreptului la aparare, competenta si disciplina profesionala, protectia demnitatii si onoarei avocatilor membri. Impreuna cu barourile membre, aceasta are misiunea de a valoriza profesia de avocat in conformitate cu interesul public.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta