T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

Taxi Capitol este o aplicatie mobila dezvoltata cu scopul de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a comanda rapid si usor un taxi direct de pe telefonul mobil. Aceasta aplicatie avansata este disponibila atat pentru clienti, cat si pentru soferi, asigurand o experienta integrata si fluida pentru toti utilizatorii implicati.

Sistemul avansat de localizare GPS al aplicatiei reprezinta un punct forte, identificand cu precizie locatia clientului si a soferului. Astfel, se realizeaza o asignare rapida si eficienta a unui taxi disponibil, garantand astfel o experienta de comanda prompta si satisfacatoare pentru clienti.

In plus, aplicatia integreaza un sistem de mesagerie interna, facilitand comunicarea rapida si usoara intre clienti, soferi si dispecerat. Prin acest sistem optimizat pentru comunicare, utilizatorii sunt actualizati in timp real cu privire la starea comenzilor si pot interactiona direct cu soferii, asigurand o experienta de comanda mai placuta si fluenta.

Taxi Capitol aduce beneficii semnificative atat pentru clienti, oferindu-le posibilitatea de a comanda rapid un taxi si de a verifica istoricul comenzilor si platilor, cat si pentru soferi si dispecerat. Prin intermediul acestei aplicatii, soferii beneficiaza de un sistem flexibil de preluare a comenzilor si pot comunica eficient cu clientii si dispeceratul. Panoul de administrare dispune de acces la statistici relevante si poate plasa comenzi rapid, asigurand astfel o gestionare eficienta a intregii activitati.

Specificatii tehnice:

 • Creare cont cu email si parola pentru clienti si soferi (inclusiv facebook), permitand utilizatorilor sa-si gestioneze comenzi si informatii personale intr-un mod sigur si personalizat.
 • Istoric comenzi pentru clienti, inclusiv afisarea comenzilor trecute si posibilitatea de a vizualiza traseul pe harta.
 • Sistem de plasare comanda pentru clienti, care preia locatia actuala si ofera posibilitatea de a introduce locatia de plecare, alegerea din adresele favorite si filtrarea optiunilor dupa nevoile specifice.
 • Vizualizarea deplasarii soferului pana la punctul de plecare si buton de apelare telefonica catre sofer pentru clienti, pentru a facilita comunicarea si interactiunea directa.
 • Autentificare prin email si parola pentru soferi si posibilitatea de a fi penalizati manual (banare) pentru gestionarea eficienta a soferilor activi in aplicatie.
 • Activare status disponibil/indisponibil pentru preluarea comenzilor si ecran comanda in desfasurare pentru soferi, cu afisarea locatiei si traseului, pentru optimizarea fluxului de comenzi.
 • Dashboard interactiv pentru dispecerat, cu grafice si statistici relevante pentru activitate, precum numarul de comenzi si sursa lor, probleme detectate de aplicatie, evolutia comenzilor, clienti si soferi.
 • Harta in timp real pentru dispecerat, care afiseaza locatia soferilor, comenzile nepreluate si permite filtrarea si transmiterea de notificari catre utilizatori, pentru o gestionare eficienta a flotei de taxiuri.
 • Dispecerat pentru plasare de comenzi si integrarea cu centrala telefonica (protocol TAPI), pentru a facilita preluarea rapida a comenzilor si gestionarea acestora.
 • Istoric comenzi pentru dispecerat, cu optiuni de cautare a comenzilor si vizualizarea datelor, pentru o urmarire eficienta a activitatii.

Avantaje generale:

 1. Aplicatia Taxi Capitol se remarca printr-o interfata simpla si prietenoasa, asigurand o navigare fara efort pentru toti utilizatorii implicati - clienti, soferi si dispecerat. Aceasta abordare orientata catre experienta utilizatorului contribuie la cresterea satisfactiei clientilor si la o utilizare facila a aplicatiei.
 2. Cu ajutorul sistemului avansat de localizare GPS, aplicatia identifica rapid locatia clientului si a soferului, facilitand o asignare prompta a unui taxi disponibil. Astfel, clientii pot comanda rapid si eficient un taxi, contribuind la economisirea timpului si la evitarea intarzierilor.
 3. Integrarea unui sistem de mesagerie interna permite comunicarea rapida si eficienta intre clienti, soferi si dispecerat. Aceasta facilitate asigura actualizari in timp real privind starea comenzilor si faciliteaza interactiunea directa intre utilizatori, contribuind la o experienta de comanda mai placuta si mai fluida.
 4. Prin intermediul aplicatiei, soferii beneficiaza de un sistem flexibil de preluare a comenzilor, avand posibilitatea de a alege si gestiona comenzile in mod eficient. Aceasta flexibilitate optimizeaza activitatea soferilor si contribuie la o mai buna deservire a clientilor.
 5. Dashboard-ul interactiv pentru dispecerat ofera acces la statistici relevante si informatii actualizate despre activitatea companiei. 
 6. Atat clientii, cat si soferii si dispeceratul au acces la un istoric detaliat al comenzilor efectuate. Aceasta functionalitate permite urmarirea traseelor, vizualizarea datelor relevante si imbunatatirea experientei in viitoarele comenzi.

Beneficiar:

Taxi Capitol a creat o solutie inovatoare si eficienta, ce permite utilizatorilor sa comande rapid si usor un taxi direct de pe telefonul mobil. Cu o interfata prietenoasa si functionalitati avansate, aplicatia ofera o experienta simpla si fluida atat clientilor, cat si soferilor si dispeceratului. Avand acces la localizare GPS precisa si comunicare fluida, Taxi Capitol beneficiaza de o solutie completa si moderna, consolidandu-si relatia cu clientii si sporind eficienta activitatii in piata de transport.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord