T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Prezentare Website:

Acest site de prezentare chiar daca nu reprezinta o aplicatie software sau un program CRM extrem de complex prin functionalitati specifice administrarii si gestiunii activitatii unei companii, aplicatii care predomina portofoliul Xfactorapp, impresioneaza prin originalitatea si ingenuozitatea modalitatii de prezentare a produselor afisate in pagina principala a site-ului in cadrul unui selector care divizeaza cele doua mari sectiuni de produse.

Design-ul futuristic si avangardist a fost sustinut de o implementare profesionista si bineinteles prin servicii de programare web care au reusit sa evidentieze in mod benefic toate particularitatile vizuale spectaculoase ale website-ului. Sistemele de filtrare impreuna cu functionalitatile care imbina specificatiile unui magazin online cu un site de prezentare, au fost realizate intr-un mod profesional implicand atat cunostinte de programare cat si de implementare design web.

Avantaje generale:

 1. prezentare a serviciilor si produselor oferite intr-un mod impresionant din punct de vedere vizual;
 2. design User Experience si User Interface;
 3. selector ingenios de produse in pagina principala a site-ului;
 4. platforma de administrare custom dedicata administrarii resurselor unui astfel de site;
 5. design si functionalitati responsive destinate dispozitivelor mobile;

Specificatii tehnice:

CMS-ul care sta la baza realizarii si gestionarii acestui website, si anume platforma Xfactor, poate fi personalizata in conformitate cu necesitatile oricarui tip de site, fie el de prezentare a serviciilor sau tip magazin online.

 1. sistem intuitiv de administrare a continutului;
 2. ofera posibilitatea unei optimizari eficiente pentru motoarele de cautare;
 3. gestionare rapida si acces imediat a paginilor principale din site;
 4. utilizatorii au diferite niveluri de acces inc adrul platformei;
 5. posibilitatea contabilizarii e-mail-urilor inscrise la newsletter;
 6. sistem complex de filtrare a produselor dupa diferite criterii utile userilor;

Prezentare Beneficiar:

Site-ul de prezentare a Motocicletelor Kawasaki face parte din reteaua distribuitorului de autovehicule recreationale, Atvrom, una din cele mai importante companii din Romania care se ocupa de comercializarea de astfel de vehicule. Dispunand de un numar impresionant de site-uri si magazine online care au nevoie de o administrare organizata, s-a impus solutia de gestionare centralizata prin intermediul unei platforme de tipul Xfactor care aduna toate aceste website-uri in acelasi CMS personalizat. 

Misiunea companiei Atvrom este de a oferi clientilor sai fideli cele mai impresionante produse de acest gen de pe piata, colaborand cu cei mai importanti furnizori mondiali. Compania a inteles ca acest lucru poate fi realizat doar prin intermediul unei firme specializate in conceperea de solutii software si online care sa ii ajute in managerierea tuturor resurselor de care dispune aceasta retea.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta