T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Solutie software moderna pentru administrarea personalului. Aceasta poate fi considerata umbrela sub care este gestionata toata documentatia si procedurile legale ale tuturor angajatilor, fiind ideala pentru centralizarea activitatii la nivel de organizatie sau grup de firme. Softul este ideal chiar si pentru lucrul la distanta si are la baza module diferite pentru a oferi departamentului de HR tot suportul de care are nevoie.

In acest sens, sistemul poate fi utilizat pentru gestionarea cererilor de concediu, respectiv parametrizarea generala bazata pe organigrama existenta ori implementarea cererilor tip formular legate de solicitarile concediului de odihna, concediului fara plata, pentru nastere, adoptie, casatoria salariatilor, etc. De asemenea, softul include si un sistem de delegatii ce permite implementarea nomenclatoarelor pentru administrarea datelor si posibilitatea de a printa documentele necesare.

Prin intermediul acestui soft de administrare resurse umane nu este gestionat doar timpul de concediu al angajatilor, ci este inclus si un sistem de pontaj prin care orele de lucru sunt preluate din norma de lucru inregistrata in contractul valabil si, totodata, ajustate in conformitate cu cererile de concediu si ore suplimentare. Softul HR administreaza beneficiile pentru fiecare salariat si genereaza rapoarte diverse, ca de exemplu raport de salarizare, formulare de pontaj, situatia invoirilor/recuperarilor, alocarea orelor pe proiecte ori stabilirea orelor facturabile. In plus, solutia software prezinta situatia cu locatia exacta a fiecarui angajat in functie de ordin, misiune sau deplasari si permite incarcarea de oferte, promotii si beneficii in modulul dedicat personalului.

Specificatii tehnice:

 1. Sistem pentru cereri de concediu si implementare cereri tip formular, print si PDF (concediu de odihna, concediu fara plata, cerere pentru absenta temporara, zile de concediu cu recuperare, cerere pentru nastere, adoptia unui copil sau casatorie, etc.);
 2. Sistem schimbare departament si implementare sablon pentru schimbare departament, printare acceptanta;
 3. Sistem de delegatii cu implementare nomenclatoare pentru centralizarea datelor;
 4. Sistem de pontaj cu nomenclator angajati si nomenclator produse/subdiviziuni;
 5. Preluarea orelor de lucru din norma inregistrata in contract;
 6. Centralizator de activitate - evidentierea aspectelor legate de corectitudinea datelor;
 7. Sistem de validare automata a datelor.

Avantaje generale:

 • Generare rapoarte (raport salarizare, raport invoiri, raport recuperari);
 • Formulare de pontaj;
 • Alocarea orelor in functie de proiectele derulate si stabilirea orelor de lucru facturabile;
 • Cunoasterea locatiei exacte a fiecarui angajat in functie de misiune/deplasari;
 • Gestionarea cu usurinta a datelor salariatilor;
 • Accesarea facila a informatiilor despre personal, stocarea, prelucrarea, monitorizarea si analiza rapida a acestora;

Beneficiar:

Segula Technologies este o companie care opereaza in industria serviciilor de inginerie. Aceasta ofera solutii tehnice si economice puternice care permit societatii sa raspunda nevoii clientilor sai in termeni de costuri, calitate si termene de executie. Segula Technologies se adreseaza principalelor sectoare economice, si anume automobile, aeronautica, naval, energetic, feroviar.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord