T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca aplicatia:

  

Say Cheese! CJ este o aplicatie revolutionara care va deschide portile catre universul branzeturilor autentice din judetul Cluj, punandu-va in contact direct cu producatorii pasionati din regiune.

Interfata principala, definita de un design modern si prietenos, va faciliteaza accesul la functionalitatile centrale: explorarea hartii cu producatori, listarea detaliata, optiunile avansate de filtrare si sectiunea informativa. La nivelul producatorilor, Say Cheese! CJ va ofera libertatea de a naviga in functie de diverse criterii, cum ar fi tipul de lapte sau perioada de activitate.

Pentru fiecare producator, veti gasi o pagina bine structurata, care pune in evidenta detalii esentiale, localizare si o galerie foto impresionanta. Un alt atuu al aplicatiei il reprezinta sistemul avansat de cautare si filtrare, garantand ca fiecare utilizator isi va gasi rapid producatorul dorit.

Pentru cei curiosi de povestea din spatele Say Cheese! CJ, sectiunea informativa detaliaza misiunea si viziunea, oferind si detalii de contact. Pentru a asigura un mediu actualizat si pentru a veni in sprijinul producatorilor, Say Cheese! CJ este dotata cu un panou de administrare eficient, care faciliteaza actualizarile si monitorizarea platformei.

Specificatii tehnice:

 • Compatibilitate multi-platforma: Aplicatia Say Cheese! CJ este disponibila atat pentru dispozitive Android, cat si iOS.
 • Interfata intuitiva cu harta: Homepage-ul integreaza o harta a producatorilor din judetul Cluj, cu pini specifici pentru fiecare producator si identificarea locatiei curente a utilizatorului.
 • Optiuni de vizualizare: Utilizatorii pot alege intre o vizualizare standard a hartii sau un mod satellite, pentru o experienta mai detaliata.
 • Filtrare avansata: O selectie ampla de filtre pentru a raspunde diverselor preferinte, incluzand tipul de lapte folosit si perioada de activitate a producatorului.
 • Listare detaliata a producatorilor: O sectiune unde utilizatorii pot vedea o lista a producatorilor, cu denumire, localitate, zona, iconuri specifice si distanta fata de locatia curenta a utilizatorului.
 • Cautare eficienta: O functionalitate de cautare dupa cuvinte cheie, care duce utilizatorii direct la producatorii care se potrivesc criteriilor lor.
 • Pagina producatorului: Fiecare producator are o pagina dedicata, care afiseaza denumirea, tipul produselor, perioada de activitate, localizarea si link-ul pentru indicatii rutiere in Google Maps. In plus, pagina include informatii de contact si o galerie foto sau un "tur virtual".
 • Interactiune directa cu producatorii: Utilizatorii pot apela direct producatorii din aplicatie, cu optiunea "Suna" disponibila.
 • Panou de administrare: O interfata backend robusta si versatila pentru a asigura actualizarile, gestionarea producatorilor si monitorizarea generala a aplicatiei.

Avantaje generale:

 1. Utilizatorii pot explora producatorii de branzeturi direct pe harta.
 2. Sistemul avansat de filtrare permite utilizatorilor sa gaseasca exact ce isi doresc, oferindu-le posibilitatea de a personaliza cautarile in functie de preferinte.
 3. Say Cheese! CJ detecteaza locatia utilizatorului si prezinta producatorii in functie de proximitatea lor.
 4. Pagina detaliata pentru fiecare producator ofera toate informatiile esentiale si posibilitatea de interactiune directa.
 5. Utilizand cele mai noi tehnologii, am inclus posibilitatea de a adauga tururi virtuale pentru fiecare producator, oferind utilizatorilor o perspectiva 360° asupra locatiei.
 6. Say Cheese! CJ vine cu un panou de administrare puternic, care faciliteaza gestionarea si actualizarea continutului in mod constant.

Beneficiar:

Say Cheese! CJ isi propune sa aduca multiple beneficii si sa imbogateasca experienta utilizatorilor prin intermediul unei abordari inovatoare si personalizate. Cu o misiune clara de a facilita conexiunea intre consumatori si producatorii locali, aplicatia noastra s-a dezvoltat pentru a raspunde nevoilor si dorintelor fiecarui utilizator in parte.  Say Cheese! CJ este mult mai mult decat o aplicatie – este o fereastra catre autenticitatea, comunitatea si cultura culinara de branzeturi a judetului Cluj.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord