T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

Aplicatie mobile conceputa pentru un restaurant care livreaza mancare la domiciliu. Aceasta dispune de module si functionalitati ingenioase astfel ca, prin intermediul sau, clientii au acces rapid la o gama diversificata de preparate culinare. Sistemul permite logarea si crearea de cont cu user si parola, dar si acces prin intermediul Facebook sau Google. In contul de utilizator, acesta poate introduce detalii precum nume si prenume, poza, adresa de email, numar de telefon.

Totodata, utilizatorul are optiunea de regenerare parola, poate adauga produse la favorite, dar si elimina preparatele din aceasta categorie si are posibilitatea de a-si salva adresele in aplicatie, fie ca sunt de la domiciliu, birou sau alte locatii. Fiecare produs dispune de o pagina distincta unde se gasesc fotografii si informatii despre ingrediente, gramaj, pret, reduceri sau alte detalii suplimentare.

De asemenea, in aplicatie sunt oferite si date referitoare la orele si zilele in care sunt disponibile anumite produse, de exemplu pentru micul dejun sau meniul zilei. Sistemul permite configurarea meniului, respectiv setarea felurilor de mancare sau a bauturilor incluse, adaugarea variatiilor pentru fiecare tip de preparat culinar ori sumarizarea felurilor de mancare selectate de catre utilizator si setarea unui produs principal, cu posibilitatea adaugarii de variatii pentru acesta. In plus, aplicatia ofera si optiunea de a incarca un meniu in varianta PDF.

In momentul in care o comanda este in derulare, utilizatorul va putea vizualiza informatii referitoare la statusul acesteia, taxa de livrare si timpul de livrare selectat de catre operator din panoul de administrare. Mai mult, beneficiarul are si optiunea de a anula comanda, dar doar in cazul in care aceasta nu a fost preluata de restaurant. In ceea ce priveste sectiunea dedicata operatorului sunt disponibile functionalitati precum notificari push pentru comenzile noi, modificarea statusului comenzii si a produselor comandate, imprimarea bonului de comanda (daca exista integrare cu imprimanta), administrare produse (activare/inactivare produs si modificare pret) si solicitare livrator (daca exista implementare cu aplicatia de Sofer).

In aplicatia mobile exista si o sectiune pentru recomandari. Utilizatorii au posibilitatea de a trimite un link share catre un prieten. Potentialul client care descarcat aplicatia este recompensat cu un voucher la crearea de cont, iar utilizatorul care a trimis recomandarea va beneficia de un voucher dupa ce prietenul sau a finalizat prima comanda.

Specificatii tehnice:

 1. Logare/Creare cont pe baza de user si parola sau acces prin intermediul Facebook ori Google;
 2. Regenerare parola;
 3. Validare cont cu cod transmis prin SMS;
 4. Preluare acorduri GDPR: Politica de confidentialitate, Termeni si conditii, Informari de marketing (optional);
 5. Listare categorii pentru meniu si produse, cu listare diferentiata pentru preparatele aflate la promotii;
 6. Pagina de produs cu poza, denumire, ingrediente, gramaj, pret si alte detalii suplimentare;
 7. Configurator meniu cu setarea felurilor de mancare/bauturi incluse in meniu si a produsului principal, precum si variatii pentru acestea (de exemplu acelasi pret, cost suplimentar, variante de arome);
 8. Pagina Restaurant cu galerie foto, descriere, detalii de contact (adresa – navigare catre locatie; telefon-optiunea Suna);
 9. Interfata operator in aplicatia mobile cu sectiune de comenzi, notificari push pentru comenzile noi si setare timp de livrare;
 10. Banare clienti pe o perioada de timp administrabila.

Avantaje generale:

 • Adaugare produse la favorite;
 • Salvare adrese in aplicatie, cu optiunea de adaugare a detaliilor suplimentare precum bloc, scara, etaj, apartament, interfon, etc;
 • Mentionarea programului de lucru (doar in acest interval pot fi plasate comenzi);
 • Cos de cumparaturi cu optiuni de adaugare, editare, stergere produs sau cantitate;
 • Setare numar de telefon suplimentar daca o alta persoana receptioneaza comanda plasata;
 • Modalitati multiple de plata: cash, POS, card;
 • Selectare modalitate de livrare (ridicare personala/livrare acasa);
 • Optiunea "Anulare comanda" disponibila pentru utilizator daca comanda nu a fost preluata de restaurant;
 • Modul de vouchere cu tipuri de vouchere procentual, valoric sau livrare gratuita;
 • Notificare push si pop-up in aplicatie pentru a informa utilizatorul ca a primit voucher nou;
 • Afisare vouchere in contul clientului si statusul acestora (valabil/utilizat/expirat);
 • Modul Recomandari.

Beneficiar:

Royal Palace este un restaurant deosebit din Turnu Magurele care vine in intampinarea clientilor sai cu o gama diversificata de preparate culinare cu specific traditional sau international. Prin intermediul aplicatiei mobile, operatorul isi doreste sa simplifice procesul de comanda a mancarurilor si sa interactioneze mult mai usor cu clientii.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta