T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Landing page cu design responsive dezvoltat pentru prezentarea aplicatiei mobile Rovi`s Delivery destinata restaurantelor care livreaza mancare la domiciliu.

Pagina de destinatie are rolul de a ghida strategic utilizatorii si de a promova in mod constant serviciile oferite prin intermediul aplicatiei. Platforma web beneficiaza de un banner principal administrabil si o sectiune pentru meniu cu posibilitatea atasarii fisierelor de tip PDF. In cadrul website-ului este disponibila si o sectiune dedicata aplicatiei pentru mobil, cu link-uri de descarcare a programului din Google Play si AppStore, in functie de dispozitivul userilor.

Designul este optimizat ca sa ofere o exeprienta deosebita vizitatorului, iar intreaga platforma se bucura de un panou de administrare user-friendly care permite gestionarea facila a textului si imaginilor. De asemenea, website-ul are o buna inexare in Google si permite optimizare prin tehnica SEO.

Pagina de destinatie creata este un instrument excelent de marketing deoarece scopul sau este acela de a face cunoscuta afacerea in mediul online, de a atrage utilizatorii si a-i incuraja sa foloseasca aplicatia pentru mobil. Landing page-ul este deosebit de valoros atat pentru notorietatea companiei cat si pentru cresterea numarului de comenzi pentru livrare mancare la domiciliu.

Prin intermediul paginii web pot fi prezentate produsele comercializate de catre restaurant, in functie de categorie, dar si informatii utile despre companie, locatie, date de contact sau politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Specificatii tehnice:

 1. Banner principal administrabil
 2. Sectiune de meniu cu posibilitate de atasare fisiere PDF
 3. Integrare butoane catre retele sociale (Facebook, LinkedIn, Instagram, etc.)
 4. Sectiune dedicata aplicatiei de mobile cu link-uri pentru descarcarea aplicatiei din Google Play si AppStore
 5. Instalare modul de chat Twakto pentru a prelua solicitari si a comunica in timp real cu clientii
 6. Buton de Call pentru varianta de mobil a site-ului
 7. Cautare produse dupa cuvinte cheie

Avantaje generale:

 • Platforma web cu structura echilibrata ce faciliteaza accesul la o aplicatie moderna de comanda a produselor culinare
 • Implementare si optimizare design pentru dispozitivele mobile (design responsive) pentru o experienta deosebita a vizitatorului
 • Platforma de administrare user-friendly ce permite agestionarea continutul site-ului
 • Website cu buna indexare in Google (permite optimizare SEO)
 • Modul GDPR (preluare acord client pentru prelucrarea datelor cu caracter confidential la transmiterea formularelor de contact)
 • Vizibilitate excelenta a brandului
 • Prezentarea meniului si a preparatelor culinare
 • Posibilitatea vizualizarii si descarcarii meniului in format PDF
 • Promovare permanenta a aplicatiei mobile pentru livrare mancare la domiciliu.

Beneficiar:

Rovi’s Bar este o companie ce se bucura de o experienta de peste 20 de ani pe piata locala. Din dorinta de a facilita accesul clientilor la preparatele culinare ale restaurantului Rovi’s Bar vine in sprijinul acestora cu o aplicatie mobile pentru comanda mancare la domiciliu si o platforma web bine structurata ce pune in valoare atat brand-ul cat si serviciile oferite de companie in domeniul gastronomic.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta