T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia Pasager pentru Android si iOS:

Descarca Aplicatia Sofer pentru Android si iOS:

Validarea numarului de telefon se face prin transmiterea unui mesaj text intr-un minut, iar in situatia schimbarii numarului va fi necesar si un proces de revalidare. Aplicatia pentru client ii ofera acestuia posibilitatea de a crea o locatie prin selectia unui punct pe harta si stabilirea unei denumiri, completarea adresei respective cu diferite date, cum ar fi strada sau numar de bloc si adaugarea unor comentarii specifice, de exemplu “intrarea este in spatele benzinariei.”

Sistemul afiseaza utilizatorului ratingul primit de la soferi si istoricul curselor si ii ofera totodata un sistem simplu de raportare a soferilor cu elemente predefinite, vizualizarea datelor referitoare la conducatorii auto (nume, rating, poza, masina, firma de taxi, etc.), dar si afisarea pe harta a acestora. Clientul isi poate adauga cardul in aplicatie, are ocazia de a selecta o destinatie direct din lista de adrese favorite, poate introduce comentarii la comanda sau sa aleaga soferul dorit dintr-o lista propusa de sistem.

Referitor la comanda sa, utilizatorul poate contacta soferul prin chat sau telefon, este notificat pe email la finalizarea comenzii si anuntat in momentul in care conducatorul auto soseste la destinatie. In ceea ce il priveste pe sofer, aplicatia ii afiseaza rapid o serie de detalii, de pilda numarul comenzilor si valoarea acestora, punctul de plecare/sosire, data si ora, masina, pretul total ori clientul, harta cu traseul comenzii, sumele de incasat sau cele deja primite.

Mecanisumul de preluare a comenzilor este unul in cascada, respectiv cererea este afisata conform unui algoritm legat de distanta si alte criterii. Daca in cateva secunde soferul nu aproba comanda prin afisarea butonului de navigare catre client, aceasta va fi directionata altui conducator auto. Aplicatia beneficiaza de un sistem complex de alocare a comenzii in functie de ordinea din statii a soferilor si poate fi integrata cu centrala telefonica pentru dispecerate.

Specificatii tehnice:

 1. Login pe baza de email si parola pentru sofer si client
 2. Recuperare parola/cont
 3. Creare locatie de catre client prin selectia unui punct pe harta, alegerea unei denumiri pentru aceasta, completarea cu date si comentarii cat mai specifice
 4. Afisare rating primit de la soferi/ afisare rating primit de la clienti
 5. Istoric curse client si pagina cu detalii: punct plecare/sosire, data ora, masina, pret total, sofer
 6. Wizzard comanda cu selectie punct plecare-destinatie (similar Bolt, Clever)
 7. Afisare harta cu traseul comenzii pentru soferi, numarul comenzii si valoarea acesteia, comisioanele si detaliile referitoare la cursa (punct plecare/sosire, data, ora, pret total, client)
 8. Mecanism de preluare comanda sofer in cascada: daca nu este aprobata solicitarea, comanda respectiva va fi directionata catre alt sofer
 9. Alerta sonora la primirea unei cereri noi de comanda pentru cursa
 10. Afisarea informatiilor despre client si a detaliilor referitoare la punctul de plecare, pozitia pe harta a clientului, durata cursei, distanta sau suma estimata
 11. Push notification sofer cu privire la aparitia unei comenzi noi

Avantaje generale:

 • Administrare informatii cont si profil: date de autentificare, date de baza de profil
 • Sistem pentru raportare sofer cu elemente predefinite
 • Vizualizare date despre conducatorul auto, respectiv nume, poze, rating, masina, numar, tarif practicat, firma taxi
 • Adaugare card, pentru plata cu cardul se va emite factura din sistem si se va trimite pe email
 • Selectare destinatie direct dintr-o lista de adrese favorite
 • Posibilitate alegere sofer si introducere comentarii la comanda
 • Vizualizare sofer pe harta
 • Conectare sofer prin telefon sau chat
 • Notificare la finalizare comanda si in momentul sosirii conducatorului auto
 • Sistem de confirmare pentru urcarea clientului in masina ceea ce inseamna validarea si inceperea cursei
 • Alocare comenzi in functie de ordinea din statii a soferilor
 • Integrare cu centrala telefonica pentru dispecerate

Beneficiar:

Radio Center 940 este o companie ce activeaza de mai multi ani pe piata romaneasca. Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, firma a dezvoltat o aplicatie de taximetrie prin intermediul careia utilizatorii au acces mai usor la un mijloc de transport. Sistemul ofera plata online sau cash, afiseaza istoricul comenzilor, estimeaza costul inainte de a lansa comanda, ofera notificari in timp real ori localizare automata pentru a satisface nevoile de mobilitate ale oamenilor moderni, pentru care timpul este deosebit de important.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta