T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Magazin online cu design custom, optimizat pentru dispozitivele mobile.

Website-ul furnizeaza utilizatorilor o experienta complet personalizata si necesara, prin intermediul acestuia clientii avand acces la o gama variata de produse cosmetice. Interfata intuitiva si prietenoasa pentru platforma ecommerce asigura o interactiune directa si utila, precum si o navigare fluida.

Acesta include un meniu diversificat, cu produse, pagini de informatii, galerie foto, sistem de autentificare sau cos de cumparaturi. Website-ul este un instrument esential de promovare a companiei si produselor de beauty comercializate. In cadrul magazinului online fiecare item are o pagina de produs ce include instructiuni de utilizare, ingrediente, efecte, detalii si alte informatii utile.

De asemenea, din pagina de produs cosmeticele dorite pot fi achizitionate foarte usor printr-un sistem de comanda simplu, iar tot aici utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza si produse similare sugerate sau produse complementare. Platforma acopera cerintele clientilor si le ofera acestora recomandari in mod automat pentru a-i stimula sa cumpere si alte produse cosmetice din magazinul online.

Mai mult, userii isi pot crea cont pe website pentru a vizualiza comenzile plasate si a avea acces la istoricul produselor achizitionate sau la cosmeticele favorite. Platforma web interconectata cu magazinul online ofera acces facil la informatii esentiale si la produse de beauty, email personalizat, transmis in mod automat atat catre client cat si catre administrator, sistem de facturare, dar si plata cu cardul prin metode deosebit de sigure.

Specificatii tehnice:

 1. Realizare si implementare design personalizat, responsive
 2. Numar nelimitat de categorii, produse, pagini de informatii
 3. Pagina dedicata si optimizata pentru fiecare produs cu prezentare detalii, sistem de comanda, produse similare sugerate, produse complementare
 4. Integrare cos de cumparaturi
 5. Cont pentru administrarea datelor personale, evidenta si istoricul comenzilor efectuate
 6. Sistem de cautare rapida produse si informatii
 7. Integrare curier (DHL si GLS) pentru generare AWB
 8. Formular de contact
 9. Sistem de facturare automat cu transmiterea facturii pe email si posibilitatea descarcarii acesteia din contul de client
 10. Implementare sistem de plata cu cardul (Netopia- Mobilpay)
 11. Email personalizat, transmis automat de sistem atunci cand o noua comanda a fost plasata

Avantaje generale:

 • Interfata user-friendly pentru adaugarea, modificarea sau stergerea rapida a produselor
 • Sistem multilingvism (Romana/Engleza)
 • Elemente dinamice si clipuri video
 • Conexiune sigura si confidentialitate garantata, integrare modul GDPR, pagina cookies (cu posibilitate de dezactivare a anumitor optiuni de tracking), termeni si conditii, preluare acord pentru abonare la newsletter
 • Integrare butoane catre retelele sociale
 • Vizibilitatea excelenta a brandului
 • Timp redus de cumparare pentru utilizatori
 • Interactiune directa cu potentialii clienti
 • Capacitatea magazinului online de a crea loialitate fata de marca
 • Oportunitate extinsa de vanzare a produselor

Beneficiar:

Plush Biocosmetics este o companie romaneasca ce creeaza produse dermocosmetice pentru cele mai exigente persoane si cele mai sensibile tipuri de piele. Prin intermediul website-ului si al magazinului online, aceasta vine in intampinarea clientilor cu produse cosmtice deosebite ce ofera energie si hrana pura pielii, chiar din inima naturii. Ingredientele utilizate au un grad inalt de puritate farmaceutica, pentru Plush Biocosmetics fiind foarte important respectul fata de consumator si mediul inconjurator.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta