T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Platformă web personalizată dezvoltată cu scopul de a eficientiza activitatea unei asociatii aflate în serviciul antreprenorilor de origine italiană din România. Website-ul este ușor de administrat si ofera posibilitatea de a adauga fotografii, continut text si video. Acesta este disponibil atat in limba romana cat si italiana pentru a sustine interesele antreprenoriale italiene active in tara noastra. Prin intermediul acestui sistem sunt prezentate serviciile oferite firmelor asociate la nivel national si local, evenimentele dedicate organizatiilor economice si noutatile cu privire la actiunile derulate sau parteneriatele incheiate.

Prin intermediul website-ului se faciliteaza interactiunea dintre intreprinzatorii italieni si institutiile, administratiile publice, organizatiile politice, sociale, economice si culturale din Romania. Aplicatia web este optimizata pentru dispozitivele mobile si poate fi folosita printr-un sistem de conturi dedicat utilizatorilor și administratorilor platformei. Modulele flexibile integrate permit gestionarea completa a intregii activitati, utilizatorul avand posibilitatea de a primi alerte si remindere prin SMS daca si-a aratat intentia de a participa la un eveniment anuntat pe website. Platforma include efecte interactive pentru elementele de design pentru a creste interactiunea cu utilizatorii.

Specificatii Tehnice:

 1. Sistem de conturi pentru utilizatori si administratori
 2. Optimizare design pentru dispozitivele mobile
 3. Modul administrare conturi si permisiuni
 4. Atribuire cont utilizator pentru o anumita regiune
 5. Instalare sistem de chat (tawkto)
 6. Integrare butoane pentru retele sociale
 7. Modul transmitere notificari prin email sau SMS direct din platforma
 8. Sistem de abonare la newsletter
 9. Formular de contact
 10. Integrare calendar de evenimente

Avantaje Generale:

 • Design personalizat
 • Suport multilingvism
 • Sistem de cautare informatii
 • Modul evenimente cu posibilitatea de a marca intentia de participare
 • Modul transmitere alerte sau reminder utilizator cu o zi inainte de eveniment
 • Istoric plati cu generare de facturi sau chitante (status abonament)
 • Efecte interactive pentru elementele de design
 • Posibilitatea da a adauga poze, continut text sau video

Beneficiar:

Confindustria Romania este o asociatie creata in 2011 pentru a deservi antreprenorii italieni din tara noastra. Aceasta opereaza ca Patronat inca din anul 2005, sustinand si protejand interesele antreprenorilor activi in Romania. Confindustria ofera suport si orientare companiilor italiene care aleg sa isi externalizeze integral sau partial procesele de productie sau vor sa isi infiinteze propria afacere in Romania.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta