T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Prezentare Website:

Website-ul prezinta prin intermediul unui design modern si spectaculos unitatile de cazare din Romania care au ales sa se promoveze in cadrul acestei platforme online.

Sistemul complex de cautare ofera acces imediat la pensiuni in functie de criteriile de selectie (locatie, intervalul rezervarii, numar de camere, vizitatori) scanand miile de rezultate din platforma si afisandu-le doar pe cele mai relevante.

In acelasi timp, website-ul sustine din punct de vedere tehnic si vizual "tururile virtuale 360" care ofera pentru vizitator o perspectiva cat mai fidela asupra pensiunii respective.

Fiind un business in care locatia reprezinta unul din cele mai importante aspecte in decizia utilizatorului, platforma are integrata harta interactiva Google pentru fiecare unitate de cazare in parte.

Specificatii tehnice:

  • Implementare design conform template-ului stabilit impreuna cu beneficiarul si ajustarea elementelor astfel incat sa se apropie cat mai mult de forma dorita.

  • Prin intermediul platformei de administrare si a sistemului de widget-uri pot fi gestionate toate elementele vizuale si de continut din cadrul website-ului. Fiind custom, aceasta permite sa fie dezvoltata ulterior cu orice functionalitate dorita de catre client.

  • Design-ul este responsive, adaptabil pe dispozitivele mobile, astfel indiferent de device-ul de pe care este accesata informatia va fi afisata in mod corect.

  • Conectare cu paginile business de social media (Facebook, Google, Twitter).

  • Formular de contact pentru obtinerea datelor pe Home Page si formular complex de rezervare prezent in pagina pensiunii.

  • Optimizare SEO On Site pentru o buna clasare in motoarele de cautare.

Prezentare Beneficiar:

"Caut Pensiuni" reprezinta platforma web cu o vechime de peste 6 ani pe piata in care au fost promovate si listate mii de unitati de cazare pana in prezent.

Adresandu-se atat posesorilor de pensiuni cat si vizitatorilor care isi cauta cazare, firma incearca sa atinga nevoile ambelor categorii de clienti si sa le puna la dispozitie toate informatiile necesare prin intermediul platformei https://www.cautpensiuni.ro/.

Feedback-ul clientului in urma colaborarii cu XFactorApp:

"www.Cautpensiuni.ro" a pioneer in the listings and online promotions, the project owned by Active integrated systems srl, is now in a new design and functionalities due to xfactorapp.

A professional turn key solution, from the sales process,  till the support after delivery,  the analysis were better clarified and the priority was to deliver the best of the requests putting the cost in the last worries, followed by a technical team  with an ideal structure of developers designers and a testers, the results was more than appreciated. 
And surely not to bypass the support who's all time available and ready.

From AIS, from Cautpensiun team, a BIG thanks to XFActorapp, and highly recommending it for web services in Romania and even abroad. Good luck, XFactorApp.

Robert Mohasseb, General Manager, Active Integrated Systems

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta