T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Prezentare Aplicatie Web:

Aplicatia Web „Adwisers"  are ca principal scop gestionarea si evidenta dosarelor bancare in procesul acestora de evaluare, evitand astfel aglomarea operatorilor de backend cu analize care pot fi automatizate prin intermediul acestui soft.

De asemenea, aplicatia centralizeaza toate informatiile din cadrul firmei de consultanta in domeniul creditelor bancare oferind astfel acces la un istoric al evolutiei dosarelor ce pot fi monitorizate in orice etapa si in cele mai mici amanunte.

Cu un design si o structura a informatiei intuitive, soft-ul a fost preluat si asmilat foarte usor in fluxul intern de lucru al companiei, devenind in cel mai scurt timp un tool indispensabil pentru operatori.

Avantaje generale:

 1.  centralizarea informatiilor intr-o singura platforma online care poate fi accesata cu diferite niveluri de acces la date;
 2.  aplicatia are nevoie doar de acces la internet pentru a putea fi functionala;
 3.  interfata user-friendly;
 4.  monitorizare constanta a dosarelor; poate fi accesata de pe orice dispozitiv;
 5.  softul este personalizat specific pe nevoile de business ale beneficiarului astfel permite dezvoltarea sa in continuare cu orice funtionalitate solicitata de client;
 6.   sistem securizat de acces in panoul de administrare;

Specificatii tehnice (module):

 • customer relationship management (crm) - administrare dosare si comenzi;
 • posibilitate administrare banci partenere si echipe de examinare;
 • dosarele sunt asociate cu un sistem complex de evaluare a produsului bancar dupa criterii de tip: varsta, suma, grad maxim de indatorare si multe alte atribute care stau la baza evaluarii sanselor de a obtine un credit bancar.
 • modul de evaluare a activitatii agentilor si a performantei acestora;
 • modul complex de administrare a dosarelor si a clientilor aferenti;
 • sistem automat de evaluare a produselor bancare si repartizare corecta a dosarelor care se incadreaza in conditiile impuse de acestea; astfel se evita solicitarea de prescoring in cazul dosarelor care nu se incadreaza din start;
 • pastrarea unui istoric relevant cu privire la comunicarea agentilor si schimbului de documente;
 • modul de rapoarte cu date referitoare la activitatea operatorilor si stadiul dosarelor.

Beneficiar:

Adwisers reprezinta una din firmele importante de pe piata serviciilor de consultanta financiara avand ca principal scop sprijinirea clientilor in eforturile acestora de a accesa diferite resurse de care au nevoie.

Fie ca sunt contractati de antreprenori sau persoane fizice, isi dedica activitatea identificarii solutiilor cele mai avantajoase de obtinere si rambursare a creditului bancar.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta