T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Prezentare Aplicatie Software:

Platforma software reprezinta solutia ideala dedicata managementului eficient al tuturor activitatilor specifice acestui domeniu de activitate si care se muleaza perfect industriei transporturilor. Conceput ca un program tip CRM care urmareste fluidizarea procesului de vanzare, ofertare si facturare, aplicatia web vizeaza in acelasi timp si evaluarea constanta a angajatilor si a tuturor participantilor la procesul de munca din cadrul companiei.

Avantaje generale:

  1. confera o viziune de ansamblu asupra intregii afaceri;
  2. independenta fata de sistemul de operare;
  3. functionala de pe orice dispozitiv cu acces la internet;
  4. interfata intuitiva care ofera utilizatorului o experienta placuta de navigare;
  5. monitorizare stricta a activitatii interne din companie;

Specificatii tehnice:

Aplicatia software de gestiune a comenzilor de transport intern si international, precum si a documentatiei necesare se remarca printr-o serie de module care ii definesc activitatea:

1. Utilizatori: creare conturi, definire drepturi de acces (pentru angajati si administratori), sistem de logare cu user si parola.

2. Clienti: introducere si editare date client (adresa, date firma), detalii de facturare, istoric comenzi,termene de plata, cautare rapida dupa mai multe criterii, selectie din lista, black-list. Clientii se pot loga in aplicatie cu user si parola si pot vizualiza situatia si stadiul transporturilor in timp real.

3. Furnizori: introducere si editare date furnizori (adresa, date firma, alte detalii), istoric tranzactii (activitate),termene de plata, cautare rapida dupa mai multe criterii, selectie din lista, black-list.

4. Personal (angajati): introducere si editare date angajati, echipe de angajati, cautare rapida dupa nume, selectie din lista.

5. Administrator aplicatie: definire unul sau mai multi administratori, alocare drepturi de editare a tuturor datelor introduse in sistem, alocare drepturi pentru utilizatori, acces rapoarte, creare utilizatori, creare grupuri, introducere/validare clienti sau furnizori in black list.

6. Modul de gestionare a comenzilor (transporturilor)- introducere si editare detalii cu privire la comenzi: costuri, pretul de vanzare, calcul profitabilitate la nivel de comanda, status, comentarii, alocare comenzi de catre utilizatori.

7. Formulare: selectare si printare formulare, in limba romana si engleza.

8. Sistem de Raportare in timp real:

- raport profitabilitate la nivel de angajat (individual)

- raport profitabilitate la nivel de echipa (grup) de angajati

- raport de profitabilitate la nivel de firma

- raport de profitabilitate la nivel de comanda

- raport de profitabilitate la nivel de client(i)

- raport de profitabilitate la nivel de furnizor(i)

Modulele sunt disponibile online conferind astfel aplicatiei accesabilitate sporita atat pentru managerul responsabil de activitatea companiei cat si pentru beneficiarii care apeleaza la serviciile casei de expeditie.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta