T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Aplicatie Android si iOS dezvoltata pentru un restaurant care livreaza mancare la domiciliu.

Aceasta este structurata tind cont de aplicatia pentru client si cea dedicata livratorului. Optiunea destinata clientului poate fi utilizata prin crearea unui cont pe baza de user si parola, fiind obligatorie completarea campurilor nume, prenume, email, numar de telefon si parola setata. De asemenea, este posibila si autentificarea prin intermediul Facebook sau Google. 

In aplicatia client este permisa listarea locatiilor in functie de raza de livrare, cu optiunea de schimbare a pozitiei curente pe harta, de ajutor in cazul in care utilizatorul vrea sa comande produse de la un restaurant aflat in proximitatea adresei de livrare, diferit de locatia curenta. Sistemul le afiseaza clientilor meniul/produsele locatiei, cu galerie foto si informatii detaliate despre fiecare produs (denumire, ingrediente, gramaj, pret, fotografie). In anumite cazuri exista si diferite optiuni referitoare la unele dintre produsele restaurantului, de exemplu se poate adauga un pret de pornire si un pret pentru fiecare preparat in plus adaugat, cum ar fi la pizza.

Totodata, este valabila si afisarea campului „detalii suplimentare” pentru situatiile in care clientul doreste sa mentioneze comentarii la nivel de produs (alergii la anumite ingrediente, preferinte speciale, etc.). Utilizatorii isi pot comanda cu usurinta mancarurile preferate prin intermediul acestei aplicatii, mai ales ca sistemul integreaza si un modul de ore si zile pentru disponibilitatea produselor (de exemplu meniul zilei, mic dejun).

Fluxul de comanda al acestei aplicatii mobile include cativa pasi, respectiv:

 • Plasarea comenzii de catre client;
 • Preluarea comenzii de catre operator: validarea produselor (pregatit, indisponibil sau, dupa caz, inlocuit), schimbarea statusului comenzii (comanda noua, preluata, in curs de livrare, livrata sau, doar la cererea telefonica a clientului, anulata);
 • Notificare push la fiecare modificare de status, cu optiunea de personalizare a mesajelor transmise;
 • In situatia in care exista integrare cu aplicatia de livrator, operatorul va solicita livrarea a una sau mai multe comenzi pregatite, cu optiunea de a le ordona dupa distanta, ora de plasare a comenzii ori manual;
 • Livrarea si finalizarea comenzii.

Exista in aplicatia mobile o sectiune dedicata operatorilor care include urmatoarele functionalitati: alerta sonora pentru comenzile noi, imprimarea bonului de comanda in cazul in care aplicatia este integrata cu o imprimanta prin Bluetooth si modul de „Comenzi” cu posibilitatea modificarii statusului comenzii si a produselor comandate. In situatia in care este disponibila implementarea cu aplicatia de Livrator/Sofer, atunci operatorul poate selecta mai multe comenzi pentru livrare, are posibilitatea de a vizualiza comenzile in curs de livrare si soferul pe harta, de a administra produsele (activare/inactivare produs si modificare pret), ETA si ETD.

In ceea ce priveste aplicatia dedicata livratorului, aici exista un numar maxim de livratori ce pot fi online simultan. Acestia se pot loga in sistem cu user si parola, conturile fiind create de catre administrator. Printre functionalitatile disponibile in modulul livratorului se numara pop-up comanda noua sau grupare de comenzi, afisarea notificarii de comanda noua peste orice alta aplicatie deschisa si statusurile comenzii de livrare (comanda noua – pending, comanda in desfasurare-preluare, comanda in desfasurare-livrare, comanda finalizata, comanda anulata de operator inainte de pick-up, comanda anulata de livrator din culpa clientului). Soferul poate vizualiza foarte usor detaliile referitoare la comanda preluata: ID comanda, traseu (pick-up – drop-off), punctele de livrare, informatiile despre adresa de livrare, tipul comenzii, valoarea, ramburs/POS, butonul „Suna client”, detalii suplimentare adaugate de operator, optiunea „Navigare” cu deschidere in Google Maps sau Waze.

Livratorul primeste de la administrator notificari push, care ii vor fi afisate in aplicatia mobile, beneficiaza de un icon pentru deschiderea rapida a aplicatiei si de un istoric al comenzilor (listarea comenzilor finalizate, valoare de incasat pentru cursele realizate, vizualizarea per saptamana curenta/anterioara).

Specificatii tehnice:

 1. Aplicatie client si aplicatie livrator;
 2. Creare cont cu user si parola sau prin intermediul Facebook/Google;
 3. Regenerare parola;
 4. Listare categorii meniu, listare produse (poza, denumire, scurta descriere, pret) si listare subcategorii, daca este cazul;
 5. Optiunea de a cauta produse si listarea rezultatelor cautate;
 6. Ore si zile (L-D) disponibilitate produs (meniul zilei, mic dejun, etc.);
 7. Setare feluri de mancare/bauturi incluse in meniu;
 8. Posibilitatea de a adauga variatii la fiecare fel de mancare, la acelasi pret sau la un cost suplimentar;
 9. Sumarizarea felurilor de mancare alese de utilizator inainte de plasarea comenzii;
 10. Setarea unui produs ca principal si optiuna adaugarii de variatii pentru acesta;
 11. Integrarea butoanelor catre social media si link catre website;
 12. Limitare tipuri de produse care pot fi adaugate in cos;
 13. Adaugarea produselor in cos doar de la o singura locatie (restaurant/magazin/supermarket);
 14. Optiunea „Anulare comanda” disponibila pentru utilizator daca comanda nu a fost preluata de operator;
 15. Listarea comenzilor finalizate cu posibilitatea de a vizualiza detaliile acestora;
 16. Adaugare adresa preluata din Google Maps, cu optiunea mentionarii unor informatii suplimentare precum bloc, scara, etaj, apartament, interfon.

Avantaje generale:

 • Galerie foto restaurant, descriere, detalii de contact (navigare catre locatie si optiunea „Suna”)
 • Posibilitatea de a adauga comentarii suplimentare la nivel de produs (de exemplu alergie la un ingredient, preferinte speciale, etc.);
 • Evidentierea cu rosu a preturilor reduse;
 • Modalitati diferite de livrare (ridicare comanda, livrare la domiciliu);
 • Efectuarea de plati in sguranta prin intermediul aplicatiei;
 • Monitorizarea si urmarirea livrarii comenzii in timp real;
 • Acordarea unor puncte de loialitate pe care clientii le pot folosi ulterior;
 • Salvarea produselor ca favorite;
 • Preluare acorduri GDPR: Politica de confidentialitate, Termeni si conditii si, daca este cazul, Informari de marketing;
 • Adaugare meniu in varianta PDF
 • Mentionarea programului de lucru al restaurantului si intervalul de timp in care pot fi plasate comenzi;
 • Raza de livrare (numar de kilometri configurabil);
 • Adaugare/editare/stergere produs sau cantitate din comanda;
 • Modalitati de plata multiple (Cash/POS/Card);
 • Acordarea de vouchere: procentual, valoric sau livrare gratuita;
 • Notificari push-up si pop-up in aplicatie;
 • Sectiune in aplicatia mobile „Recomanda prietenilor”;
 •  Salvare adrese in aplicatie: acasa, la birou, altele.

Beneficiar:

Viata ar trebui sa fie delicioasa, de aceea Papico Delivery vine in intampinarea clientilor cu o aplicatie mobile ingenioasa ce faciliteaza comenzile si livrarile de preparate culinare.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta