T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


 

Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

 

Aplicatie mobile ingenioasa dezvoltata pentru ca utilizatorii sa poata comanda produse alimentare din supermarket. Mai exact, aceasta functioneaza ca un magazin deschis non-stop prin intermediul caruia clientii au acces 24/7 la produsele dorite. Pentru a folosi aplicatia utilizatorii isi pot crea cont sau au posibilitatea de a se loga in sistem cu Facebook, Google ori Apple.

Numarul de telefon este obligatoriu pentru validarea contului si modificare datelor personale, atunci cand este cazul. In ecranul supermarketului sunt disponibile o galerie foto, descrieri, iar optional se pot adauga si alte informatii precum telefon, website sau meniu in format PDF.

Produsele alimentare sunt listate in aplicatie pe categorii (alimente, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, cadouri, igiena personala, pentru casa, tutun, diverse si oferte), care beneficiaza la randul lor de alte subcategorii pentru a facilita achizitiile consumatorilor. Clientii supermarketului pot filtra produsele dupa categorie, dar au si posibilitatea de a le cauta in functie de anumite cuvinte cheie. Totodata, acestia isi pot marca anumite alimente ca favorite, cu optiunea de a le adauga in cos.

Fiecare produs incarcat in aplicatie dispune de poza, denumire, o scurta descriere, greutate sau pret. Din ecranul produsului utilizatorii pot selecta foarte usor cantitatea dorita si au la dispozitie butoane rapide pentru a adauga produsul la favorite ori in cosul de cumparaturi. In cadrul aplicatiei, clientii pot lista produsele introduse in cos, au optiunea de a edita cantitatea comandata sau de a sterge produse din cos. De asemenea, pot vizualiza statusul comenzii, care va fi modificat progresiv de catre supermarket pe masura ce schimba statusul comenzii din aplicatia web.

In ceea ce priveste livrarea comenzilor, clientii pot alege livrarea la domiciliu, dar si varianta pit-stop in care produsele sunt pregatite, iar consumatorul vine si le ridica personal din supermarket. Aplicatia le ofera utilizatorilor un istoric al comenzilor, posibilitatea de a aduga vouchere de discount atunci cand magazinul are anumite oferte promotionale, dar si afisajul inchis/deschis pentru a-i informa pe clienti daca pot plasa o comanda.

In cazul in care supermarketul este inchis, atunci userul va adauga produsele in cos si va putea lansa comanda dupa inceperea programului de lucru. Mai mult, supermarketul va prelua comenzi pe o raza configurabila din panoul de administrare, sistemul solicitand acces pentru identificarea locatiei utilizatorilor.

Specificatii tehnice:

 1. Creare cont pe baza de user si parola sau logare prin intermediul Facebook, Google, Apple; 
 2. Cont utilizator: nume si prenume, poza, numar de telefon, optiunea de a schimba parola, setari pentru profil, adrese, vouchere, informatii utile si logout;
 3. Optiunea de regenerare parola;
 4. Modul GDPR, respectiv preluare acord pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal si Termeni si conditii de utilizare a aplicatiei;
 5. Meniul supermarketului listat sub forma categoriilor de produse;
 6. Fiecare produs dispune de poza, denumire, pret, greutate si o scurta descriere;
 7. Cos de cumparaturi: listare produse adaugate in cos, posibilitatea de a sterge anumite produse ori de a edita cantitatea comandata;
 8. Ecran comanda in derulare astfel incat utilizatorul sa poata vizualiza statusul comenzii efectuate;
 9. Aparitia butonului de call la comanda in derulare;
 10. Istoric comenzi efectuate si optiunea de a replasa o comanda anterioara;
 11. Raza configurabila din panoul de administrare al aplicatiei pentru preluarea comenzilor;
 12. Conditie greutate maxima cos/numar maxim de produse comandate;
 13. Livrare gratuita pentru o suma minima, un numar maxim de kilograme sau in functie de distanta.

Avantaje generale:

 • Filtrare produse dupa categorie;
 • Cautare produse dupa cuvinte cheie;
 • Setare produse ca favorite, cu optiunea de a le adauga in cos;
 • Modalitati de plata multiple;
 • Livrare standard sau ridicare personala;
 • Adrese: selectie adresa, integrare cu Google Maps, adaugare campuri suplimentare (bloc, scara, apartament, interfon, salvare adrese);
 • Notificari push: comanda este in curs de livrare, valoare finala comanda sau produse negasite;
 • Adaugare voucher de discount pentru oferte promotionale;
 • Voucher individual alocat de catre administrator;
 • Voucher onboarding, care se aplica la prima comanda a utilizatorului;
 • Istoric comenzi: listare comenzi, vizualizare detalii comanda;
 • Share aplicatie.

Beneficiar:

Compania Liderpan Sweet vine in intampinarea nevoilor clientilor din Arad cu o aplicatie moderna prin intermediul caruia acestia pot comanda produsele alimentare dorite din supermarketul Non-Stop Podgoria. In acest fel, consumatorii au posibilitatea de a consulta lista de produse direct din confortul casei si de a-si comanda alimentele necesare intr-un timp foarte scurt si fara efort.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta