T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Un instrument esential de comunicare directa, acesta beneficiaza de o interfata moderna si intuitiva, fiind interconectata cu aplicatia pentru mobil Android si iOS myInfoBand, prin intermediul careia pot fi gestionate datele medicale. Cu interfata si roluri multi-user, sistemul ofera acces la informatii personale si medicale ce sunt incarcate si accesate diferentiat online in/din conturi personale, si pot fi utile in anumite situatii de criza, precum urgente medicale, accidente, etc.

Prin folosirea unui dispozitiv suport, respectiv o bratara cu cod QR pentru identificare, aplicatia permite accesarea tuturor datelor despre posesor. Ecosistemul myInfoBand reprezinta un real ajutor pentru personalul paramedical si medical din sistemul de sanatate, care are nevoie sa cunoasca informatii cat mai detaliate posibil si cat mai rapid despre persoanele carora le acorda asistenta medicala. La randul lor, utilizatorii se pot asigura ca primesc tratamente si interventii adecvate, chiar si in situatiile in care nu pot comunica.

Panoul de administrare este user friendly si beneficiaza de o buna indexare in Google. Website-ul se bucura de o structura complexa si integreaza numeroase elemente importante, dar are o interfata simpla, cu pagini de informatii, sistem de autentificare, cos de cumparaturi si link-uri utile pentru descarcare aplicatiei. Odata creat contul myInfoBand, pot fi completate detalii personale si medicale, adica unele date sumare care pot fi vizibile in mod public in cazul unei urgente, precum si informatii amanuntite ce vor fi accesibile personalului medical de urgenta, medicului de familie sau altor persoane care au cont si rol in aplicatie.

In modulul E-shop de magazin online pot fi achizitionate bratarile, precum si pachetele si abonamentele asociate profilului de utilizator. Utilizatorii au posibilitatea de a selecta marimea si culoarea bratarii, dar si numarul de bucati si de a adauga la favorite preferintele lor. Alocarea produselor comandate pentru pofilele din aplicatie se face prin definirea unui singur posesor. Indiferent de numarul bratarilor comandate, acestea vor putea fi atribuite doar unui singur profil. Interconectare eficienta a platformei web cu modulul E-shop si cu aplicatia mobile ofera acces facil la produse si informatii esentiale si conduce la generarea de lead-uri.

Specificatii tehnice:

 1. Realizare si implementare design personalizat, responsive;
 2. Sistem de creare cont sau inregistrare prin intermediul Facebook;
 3. Modul e-Shop (magazin online);
 4. Listare tipuri de produse (categorii), QR dinamic: poza, denumire, descriere, optionale (culori si masuri);
 5. Integrare cos de cumparaturi;
 6. Pagina dedicata si optimizata pentru fiecare produs cu prezentare detalii, descriere, fotografii, marimi disponibile, pret si sistem de comanda;
 7. Stoc produs (In stoc/Precomanda) care va influenta timpul de livrare la nivelul intregii comenzi;
 8. Selectare marime si culoare bratara, numar de bucati si optiunea „Adauga la favorite”
 9. Optiune selectare metoda de plata (ramburs/cu cardul in aplicatie);

Avantaje generale:

 • Cont pentru administrarea datelor personale, evidenta si istoricul comenzilor efectuate;
 • Sistem multilingvism (Romana/Engleza);
 • Integrare butoane catre retelele sociale;
 • Emiterea automata a facturii fiscale pentru plata cu cardul si a facturii proforme pentru plata ramburs;
 • Transmitere email automat cu datele comenzii;
 • Interactiune directa cu potentialii clienti;
 • Oportunitate extinsa de vanzare a produselor;
 • Vizibilitatea excelenta a brandului;
 • Conexiune sigura si confidentialitate garantata, integrare modul GDPR, pagina cookies (cu posibilitate de dezactivare a anumitor optiuni de tracking), termeni si conditii.

Beneficiar:

Guardian Angel este o intreprindere sociala ce furnizeaza servicii si produse de informare si educatie medicala, sanatate si wellness. Prin dezvoltarea continua, compania isi doreste sa contribuie la rezolvarea cat mai multor probleme social-medicale la nivelul comunitatilor si grupurilor defavorizate sau vulnerabile. Principiile dupa care se ghideaza Guardian Angel sunt, printre altele, solidaritatea si responsabilitatea colectiva, prioritatea acordata individului sau diminuarea riscurilor pentru persoanele aflate in situatii de criza/urgenta.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta