T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Aplicatia a fost prezentata in cadrul emisiunii iLikeIT.

Aplicatie mobile Android & iOS, securizata si optimizata, prin intermediul careia pot fi gestionate datele medicale.

Sistemul ofera acces la informatii personale si medicale ce sunt incarcate si accesate diferentiat online in/din conturi personale, si pot fi necesare in anumite situatii de criza, precum urgente medicale, accidente, pierderi etc. Prin utilizarea unui dispozitiv suport, respectiv o bratara cu cod QR pentru identificare, aplicatia permite accesarea tuturor datelor despre posesor.

Pentru folosirea aplicatiei, utilizatorii isi pot crea cont pe baza de email si parola sau se pot conecta prin intermediul Facebook. Odata creat contul, pot fi completate detalii personale si medicale, adica unele date sumare care pot fi vizibile in mod public in cazul unei urgente, precum si informatii amanuntite ce vor fi accesibile personalului medical de urgenta sau medicului de familie. Sistemul integreaza si un modul E-shop de magazin online, de unde pot fi achizitionate bratarile, precum si pachetele si abonamentele asociate profilului de utilizator.

In pagina de produs sunt disponibile tipurile de produse (categoriile) si detalii despre acestea, si anume denumire, poza, descriere, marimi si culori disponibile pentru bratari, pret. Utilizatorii au posibilitatea de a selecta marimea si culoarea bratarii, dar si numarul de bucati si de a adauga la favorite preferintele sale. Alocarea produselor comandate pentru pofilele din aplicatie se face prin definirea unui singur posesor. La adaugarea profilelor noi, se va afisa un mesaj „Declar ca am acordul persoanei pentru care plasez comanda pentru a furniza datele cu caracter personal pentru crearea profilului”. In ceea ce priveste adaugarea unui profil nou, sistemul va afisa o avertizare daca numarul de telefon a mai fost deja utilizat.

Datele introduse la crearea profilului sunt informative si vor putea fi editate de utilizatorul care l-a creat. Referitor la setarile profilului, utilizatorul poate opta pentru afisarea datelor extinse pentru medici UPU/SMURD/Urgenta cu acces in aplicatie. Acest lucru este posibil indiferent de locatia medicului sau doar in anumite orase selectate. De asemenea, exista si posibilitatea partajarii informatiilor cu medicul de familie, pentru a i se acorda acestuia acces la datele extinse ale utilizatorului.

In cadrul aplicatiei, informatiile medicale esentiale ce trebuie completate sunt grupa sanguina, inaltimea, greutatea, afectiunile existente sau donator de organe (Da/Nu). Completarea datelor medicale detaliate este optionala si pot include, intre altele, seria si numarul CI, conditiile medicale cronice, informatii despre sanatatea mentala, medicatii, alergii, transfuzii, anestezii si multe altele.

Aplicatia reprezinta un real ajutor pentru personalul paramedical si medical din sistemul de sanatate, care are nevoie sa cunoasca informatii cat mai detaliate posibil si cat mai rapid despre persoanele carora le acorda asistenta medicala. La randul lor, utilizatorii se pot asigura ca primesc tratamente si interventii adecvate, chiar si in situatiile in care nu pot comunica.

Specificatii tehnice:

 1. Sistem de creare cont;
 2. Modul E-shop (magazin online);
 3. Listare tipuri de produse (categorii), QR dinamic;
 4. Cos de cumparaturi;
 5. Pagina de produs cu detalii precum denumire, descrierea produselor, poza (galerie foto), marimi si culori disponibile pentru bratari, pret;
 6. Selectare marime si culoare bratara, numar de bucati si optiunea „Adauga la favorite” a atributelor;
 7. Afisare stoc produs (In stoc/Precomanda) in functie de valorile selectate de utilizatori pentru marime si culoare;
 8. Alocarea produselor comandate pe profile, adica indiferent de numarul bratarilor comandate aceste vor fi atribuite unui singur profil;
 9. Optiune de editare/stergere produse;
 10. Optiune selectare metoda de plata (ramburs/cu cardul in aplicatie);
 11. Contacte de urgenta (unul sau mai multe contacte), respectiv persoana de contact cu nume si prenume, telefon;
 12. Informatii abonament: status, data expirare, optiune de reinnoire;
 13. Reminder pe email cu privire la reinnoirea abonamentului cu 2 zile inainte de expirare;
 14. Notificari push;
 15. Interfata medic pentru gestionarea pacientilor;
 16. Interfata medica de urgenta pentru adaugarea interventiilor in istoricul personal cu date medicale al pacientului, dupa scanarea bratarii.

Avantaje generale:

 • Discount valoric in functie de numarul de bratari achizitionate sau in functie de numarul de abonamente achizitionate, la nivel de cos;
 • Salvare adresa de livrare in aplicatie;
 • Emiterea automata a facturii fiscale pentru plata cu cardul si a facturii proforme pentru plata ramburs;
 • Accesare profil pentru vizualizare si/sau editare date, achizitie bratari si abonament;
 • Transmitere email automat cu datele comenzii;
 • Optiune „Blocheaza bratara” si adaugare motiv: furata, pierduta, deteriorata;
 • Optiune „Solicita bratara noua”, care va redirectiona utilizatorul catre magazinul online;
 • Partajarea datelor cu medicul de familie;
 • Informatii publice: la scanarea bratarii, datele publice se vor afisa indiferent de persoana care a efectuat scanarea;
 • Posibilitatea completarii informatiilor medicale extinse (alergii, medicatii, boli cronice, transfuzii etc.).
 • Obtinerea rapida a istoricului medical complet;
 • Informarea si contactarea persoanelor apropiate in caz de urgenta;
 • Incarcarea si gestionarea eficienta a istoricului medical.

Beneficiar:

Guardian Angel are misiunea de a oferi servicii si produse de securitate, sanatate si welness pentru rezolvarea tuturor nevoilor clientilor sai. Prin dezvoltarea continua a produselor si serviciilor oferite, compania isi doreste sa contribuie la rezolvarea cat mai multor probleme social-medicale la nivelul comunitatilor si grupurilor defavorizate sau vulnerabile.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord