T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Aplicatie mobile Android & iOS dezvoltata pentru a veni in sprijinul clientilor care isi doresc sa aiba acces foarte usor la meniul fast-food al restaurantului Mado.

Pe langa prezentarea preparatelor culinare, aplicatia le ofera utilizatorilor si discounturi sau oferte speciale. Consumatorii au posibilitatea de a-si crea cont pe baza de user si parola ori se pot conecta in sistem prin intermediul Facebook, Google sau Apple. De asemenea, acestia isi pot personaliza contul cu nume si prenume, poza de profil, numar de telefon si e-mail. In cadrul contului personal, clientii au optiunea de a schimba parola si pot accesa informatiile utile disponibile in aplicatie. Sistemul ofera cele mai utile feature-uri din domeniu fiind un produs software modern si foarte usor de folosit.

In ecranul dedicat restaurantului este inclusa o descriere, galerie foto, lista de produse, menuri sau ofere si voucher de discount administrabil. Totodata, utilizatorii au optiunea de a suna sau de a naviga rapid catre restaurant. Produsele pot fi filtrate in functie de categorie, dar si cautate dupa anumite cuvinte cheie pentru a identifica preparatul dorit intr-un timp foarte scurt. In ecranul pentru produs, utilizatorii au la dispozitie o serie de informatii referitoare la preparatele culinare din meniul resturantului precum poza, denumire, ingrediente, optiuni la alegere (de exemplu dimensiuni pentru pizza), detalii optionale (cum ar fi adaugarea de topping-uri) sau un camp pentru informatii suplimentare unde clientii pot mentiona anumite preferinte.

Utilizatorii inregistrati in aplicatie au posibilitatea de a o distribui foarte usor tuturor prietenilor prin simpla transmitere a link-ului de descarcare pentru Google Play sau AppStore, in functie de telefonul persoanei care il primeste. In plus, in cadrul aplicatiei clientii pot acorda un rating general, printr-o nota de la 1 la 5, prin care pot evalua serviciile oferite de restaurant, mancarea in genereal, comportamentul personalului, etc. 

Specificatii tehnice:

 1. Creare de cont/logare prin intermediul Facebook, Google, Apple login sau user si parola
 2. Cont utilizator: poza, nume si prenume, numar de telefon, email;
 3. Optiune de regenerare parola;
 4. Posibilitatea de a suna sau de a naviga catre restaurant direct din aplicatie;
 5. Listare produse, meniuri sau oferte;
 6. Cautare produse dupa cuvinte cheie;
 7. Modul GDPR: preluare acord pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal si Termeni si conditii de utilizare a aplicatiei;
 8. Informatii esentiale, poza si descriere pentru fiecare produs;
 9. Notificari push pentru voucher-ul de discount acordat in cadrul ofertelor promotionale ori pentru o oferta noua adaugata in categoria de promotii;
 10. Voucher discount administrabil.

Avantaje generale:

 • Sectiune de feedback pentru utilizatori si acordarea de rating general intre 1-5;
 • Share aplicatie;
 • Posibilitatea utilizatorilor de a adauga produse la favorite;
 • Filtrare produse dupa categorie;
 • Ecranul restaurantului le ofera utilizatorilor galerie foto si o scurta descriere;
 • Transmitere e-mail pentru regenerare parola;
 • Cresterea notorietatii restaurantului pe piata;
 • Promovarea permanenta a restaurantului;
 • Acces facil al utilizatorilor la produse si meniu

Beneficiar:

Povestea Mado Corporation incepe in anul 2000, odata cu deschiderea primului restaurant in Iasi. In timp, compania s-a dezvoltat constant si astazi, reteaua Mado numara 12 locatii de tip fast-food in unele dintre cele mai mari orase ale tarii, iar expansiunea continua. Mado Corporation inseamna un concept unic de retete autentice, produse proaspete, ingrediente de cea mai buna calitate si gusturi desavarsite oferite clientilor intr-un sistem de inalta siguranta alimentara.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta