T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Solutie web profesionala conceputa pentru a prezenta aplicatia mobile iOS & Android de Ridesharing. Aceasta platforma beneficiaza de un design personalizat, in care a fost inclusa identitatea vizuala a brandului LeoneGo.

Website-ul contine un landing page ce pune la dispozitia utilizatorilor interesati – clienti persoane fizice, clienti corporate si soferi care vor sa castige bani prin servicii de ridesharing, toate informatiile de care acestia au nevoie pentru folosirea aplicatiei.

In cadrul platformei exista posibilitatea configurarii si realizarii unui cont pentru sofer, cont ce va fi valabil in aplicatie. Website-ul include efecte si animatii ingenioase in scopul obtinerii unei interactiuni eficiente cu utilizatorii.

Totodata, sunt inserate butoane call-to-action care sa-i impulsioneze si sa-i ghideze in actiunile pe care vor sa le intreprinda in cadrul site-ului. Platforma beneficiaza de un panou de administrare a continutului, respectiv gestionarea facila a textelor si imaginilor. De asemenea, este integrat modul GDPR complet cu pastrarea acordurilor si evidenta acestora.

Pagina este extrem de utila pentru ca promoveaza compania si aplicatia LeoneGo, ce poate fi descarcata direct din site, si ofera informatii valoroase ce pot transforma rapid un utilizator, in functie de nevoile sale, in client sau sofer. Website-ul are o structura echilibrata si se bucura de optimizare SEO on site pentru promovare calitativa si o buna vizibilitate in motoarele de cautare.

Specificatii tehnice:

 1. Design custom ce include identitatea vizuala a brandului LeoneGo
 2. Posibilitate configurare si realizare cont pentru sofer direct din website, valabil si in aplicatie
 3. Efecte interactive/dinamice pentru toate sectiunile de pe platforma
 4. Posibilitate descarcare aplicatie direct din website
 5. Panou intuitiv pentru administrarea continutului - imagini, texte
 6. Modul GDPR complet cu pastrarea acordurilor si evidenta acestora
 7. Integrare butoane call-to-action
 8. Chat interactiv intre utilizatori si operator

Avantaje generale:

 • Design responsive, adaptabil dispozitivelor mobile
 • Formular de contact client/sofer pentru obtinerea mai multor detalii
 • Integrare butoane catre social media
 • Interactiune directa cu potentialii clienti si soferi
 • Cresterea notorietatii si promovarea aplicatiei de ridesharing
 • Multilingvism
 • Transformarea cu usurinta a unui lead intr-un potential client sau sofer

Beneficiar:

LeoneGo este o companie ce activeaza pe piata locala, in sectorul transportului autorizat de persoane, din anul 2000. Firma intentioneaza sa se alinieze la standardele moderne si sa faca mobilitatea mai inteligenta oferind clientilor servicii de ridesharing prin intermediul aplicatiei LeoneGo.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta