T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Platforma usor de administrat, care dispune de un dashboard prietenos ce ofera o gestionare facila a continutului, respectiv text, imagini si video.

Website-ul beneficiaza de o buna indexare in Google (permite optimizare prin tehnica SEO) si design responsive, complet personalizat. Acesta a fost dezvoltat pentru prezentarea unei companii specializate in transport de marfuri la nivel national si international. Aplicatia web este disponibila atat in limba romana, cat si in engleza, iar la cerere mai pot fi adaugate si alte limbi.

Continutul platformei este fluid, intuitiv, usor de parcurs de catre vizitatori, site-ul fiind optimizat, bine structurat si configurat. In pagina de contact utilizatorii pot gasi un formular de contact standard pentru solicitare cotatie (nume si prenume, telefon, adresa de email, mesaj).

Optional, poate fi introdus si un sistem de abonare la newsletter, dar si un modul de chat pentru a prelua solicitari si a comunica in timp util cu clientii. Totodata, daca este necesar, platforma poate beneficia de suport (camp dedicat) pentru redirectionare link-uri din site-ul vechi catre cel nou dezvoltat.

Specificatii tehnice:

 1. Design personalizat;
 2. Implementare design desktop si optimizare pentru dispozitivele mobile;
 3. Panou de administrare user-friendly;
 4. Sistem de cautare produse si informatii;
 5. Sistem multilingvism (RO/EN);
 6. Buton Call (Suna) disponibil atunci cand website-ul este accesat de pe telefonul mobil;
 7. Butoane catre retelele sociale;
 8. Integrare harta in pagina de contact pentru identificarea facila a companiei.

Avantaje generale:

 • Platforma se bucura de o buna indexare in Google;
 • Continut fluid, personalizat;
 • Compatibilitate cu toate browserele;
 • Integrare modul GDPR (prelucrare acord client pentru prelucrarea datelor cu caracter confidential la transmiterea solicitarilor de programare sau formularelor de contact), pagina cookies (cu posibilitatea de dezactivare a anumitor optiuni de tracking), termeni si conditii
 • Extinderea afacerii si asigurarea unei prezente constante in mediul online
 • Identificarea facila a serviciilor oferite de companie;
 • Cresterea numarului de clienti si promovarea constanta a activitatii.

Beneficiar:

La Maritec SRL este o companie specializata in transport de marfuri, atat pe teritorul tarii noastre, cat si la nivel international. Firma ofera servicii de transport exclusiv, frigorific, auto, agabaritic, in regim de grupaj si ADR, garantand cotatii avantajoase de preturi, incadrare in orarele de deplasare si o disciplina exemplara in relatia cu clientii.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta