T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Pagina de prezentare profesionala dezvoltata pentru evidentierea aplicatiei mobile de rezervare a terenurilor de sport. Solutia web beneficiaza de un design personalizat si optimizat pentru dispozitivele mobile. Aceasta pune la dispozitia utilizatorilor informatii referitoare la modalitatea prin care pot rezerva un teren pentru a practica diferite sporturi- tenis, fotbal, badminton, squash, baschet, etc., insa vine si in sprijinul celor care detin o astfel de locatie si vor sa o promoveze prin intermediul aplicatiei.

Website-ul include o multime de elemente dinamice pentru a spori interactiunea cu vizitatorii si scoate in relief identitatea vizuala a brandului Klickr. Aplicatia mobile poate fi descarcata rapid, direct de pe platforma, atat de catre utilizatori cat si de catre detinatorii de terenuri de sport.

Pagina de prezentare este foarte utila deoarece promoveaza compania si aplicatia pentru rezervarea terenurilor si ofera informatii valoroase tuturor celor care isi doresc sa foloseasca un sistem ingenios prin care sa inchirieze mult mai usor o anumita locatie atunci cand vor sa faca miscare individual sau impreuna cu un grup de prieteni.

Specificatii tehnice:

 1. Design personalizat, optimizat pentru dispozitivele mobile
 2. Efecte interactive pentru sectiunile de pe platforma
 3. Integrare butoane catre retele sociale
 4. Sistem de abonare la newsletter
 5. Modul GDPR
 6. Integrare butoane call-to-action
 7. Instalare sistem de chat (tawkto)
 8. Formular de contact

Avantaje generale:

 • Interactiune directa cu utilizatorii si detinatorii de terenuri de sport
 • Multilingvism (Romana/Engleza)
 • Cresterea notorietatii si promovarea continua a aplicatiei Kickr
 • Interfata user-friendly pentru administrarea continutului
 • Descarcarea rapida a aplicatiei direct din site
 • Vizualizarea facila a serviciilor oferite
 • Compatibilitate cu diferite browsere

Beneficiar:

Ingreat Apps este o companie ce vine in ajutorul pasionatilor de sport cu o aplicatie ingenioasa de rezervare a terenurilor pentru diferite activitati. Pagina de prezentare are rolul de a aduce notorietate aplicatiei mobile si de a prezenta utilizatorilor si detinatorilor de terenuri sportive informatii valoroase. Totodata, prin intermediul platformei web si a aplicatiei compania faciliteaza interactiunea dintre prestatorii de servicii si clienti in scopul promovarii activitatii fizice si a jocurilor sportive.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta