T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d

KeysFinder - Aplicatie Mobile pentru verificarea in timp real a informatiilor despre companiile din RomaniaDescarca Aplicatia pentru Android si iOS:

            

Solutie software special conceputa pentru a veni in sprijinul utilizatorilor care vor sa afle informatii detaliate referitoare la o anumita companie. Aplicatia ofera acces rapid la date prin care poate fi analizata situatia reala a unei firme.

Aceasta poate fi utilizata pentru verificarea unui client existent, identificarea unui nou partener de afaceri, monitorizarea evolutiei competitiei, cautarea unor detalii suplimentare despre un anumit furnizor pentru demararea achizitiilor sau examinarea unui potential angajator.

Sistemul beneficiaza de un design personalizat, informatiile afisate sunt dinamice pentru o mai buna interactiune cu utilizatorul, iar aplicatia este disponibila pentru sistemele de operare Android si iOS. Conectarea poate fi efectuata prin crearea unui cont pe baza de email sau login cu Facebook/Google.

Sistemul ofera varianta descarcarii gratuite cu un set de informatii minime pentru o perioada limitata de o luna. Utilizatorul va primi insa recomandarea de a avansa la setul complet de informatii contra cost sau pe baza de abonament lunar. In plus, va fi recompensat cu o luna de acces gratuit la informatii pentru fiecare client nou atras care descarca varianta contra cost.

In prezent, este disponibil un singur mod de plata, si anume online prin MobilPay. Aplicatia dispune de un buton de share rapid prin care pot fi invitati prieteni/contacte din agenda sa foloseasca sistemul. De asemenea, este disponibila o functionalitate de notificare/renotificare client pentru transmiterea informatiilor solicitate, inclusiv filtrarea in acest sens a informatiilor dorite si preluarea unui mesaj corespunzator la reintrarea in sectiunea de solicitare informatii unde deja s-a efectuat acest lucru.

Cautarea companiilor se realizeaza dupa nume, cod fiscal sau judet, aplicatia fiind integrata direct cu Google Maps pentru localizarea adresei sediului social. Mai mult, este inclusa si functia de apel rapid pentru a suna direct din sistem la numarul de telefon afisat pentru firma cautata.

Aceasta solutie software este dedicata profesionistilor din orice domeniu de activitate, antreprenorilor, angajatilor sau liber profesionistilor care isi doresc sa urmareasca intr-un mod simplu si usor anumite informatii despre toate entitatile din Romania. Informatiile accesate sunt de ordin financiar, juridic, evaluarea riscului, industrie, incidente de plata, date generale ori grafice, provin din mai multe surse publice, sunt agregate intr-o forma usor de utilizat si au rolul de a facilita procesul decizional sau de a elimina eventuale riscuri ale unei organizatii.

Specificatii tehnice:

 1. Design personalizat
 2. Informatiile afisate sunt dinamice: Campuri, grafice, slide-uri, date
 3. Solutie login prin Facebook/e-mail
 4. Descarcare varianta gratuita cu un set de informatii minime pentru perioada limitata
 5. Set complet de informatii contra cost
 6. O luna gratuita pentru fiecare client atras care descarca varianta contra cost
 7. Posibilitate plata prin procesator online
 8. Cautare companii in functie de nume, CUI sau judet
 9. Integrare Google Maps pentru localizarea sediului social al firmei
 10. Buton apel rapid numar de telefon companie direct din aplicatie

Avantaje generale:

 • Ofera utilizatorilor posibilitatea de a afla informatii detaliate despre o anumita companie
 • Share – buton pentru invitare prieteni/contacte din agenda sa foloseasca aplicatia (icon share Android, trimitere pe email, Facebook (mesaj privat sau postare), LinkedIN, Twitter, SMS)
 • Notificare/renotificare client pentru transmiterea informatiilor solicitate
 • Posibilitate adaugare companie la favorite
 • Istoricul cautarilor referitoare la companii
 • Posibilitate selectare moneda pentru vizualizare informatii finaciare RON/EUR/USD
 • Verificarea rapida a clientilor, furnizorilor, competitorilor sau partenerilor de afaceri
 • Reducerea riscurilor ce pot aparea in derularea unui contract comercial
 • Monitorizarea informatiilor financiare si legale din ultimii 3 ani despre companiile locale

Beneficiar:

KeysFin este unul dintre cei mai importanti furnizori se solutii de business information. Compania ofera date esentiale despre firmele din Romania si din strainatate prin intermediul unor instrumente dedicate, beneficiaza de un portofoliu de peste 500 de clienti si mai bine de 8 ani experienta in domeniu. Organizatia pune la dispozitia utilizatorilor o aplicatie mobile ce contine informatii financiare si legale pentru aproximativ 4.2 milioane de entitati de pe piata locala.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Cere oferta

Testimoniale

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord