T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Aplicatie Acreditata cu Licenta Ride Sharing

Aplicatie de ridesharing ce ofera functionalitati inedite pentru utilizatori si soferi.

Aceasta beneficiaza de un design personalizat, mai ales ca reprezinta un sistem ce inglobeaza numeroase tipuri de transport in aceeasi platforma: ridesharing, transport aeroport, transport marfa sau transport family. Persoanele care utilizeaza aplicatia mobile au posibilitatea de a se inregistra in sistem pe baza de email si parola sau prin intermediul Facebook. Validarea numarului de telefon se face prin SMS, iar in contul creat utilizatorii au posibilitatea de a-si administra informatiile personale, cardurile bancare introduse, fotografia de profil, dar si de a vizualiza istoricul curselor efectuate ori codul de refferal.

De asemenea, clientii pot salva o adresa ca fiind favorita astfel incat la urmatoarea comanda sa le fie mai simplu sa comande o cursa catre acea locatie. Sistemul ofera userilor transparenta totala prin afisarea unui istoric al comenzilor cu evidentierea traseului, a pretului final, metodelor de plata, descarcare factura si rating sofer. In ceea ce priveste comanda, este necesara selectarea destinatiei, care va fi afisata mai multor soferi, iar dupa 15 secunde din momentul in care primul sofer a confirmat preluarea cursei aplicatia il va alege pe cel mai apropiat dintre conducatorii auto care au acceptat comanda.

Utilizand un algoritm ce ia in considerare pretul de pornire, tariful de stationare, costul per kilometru, pretul minim pe cursa sau cel de noapte, sistemul va estima un cost si o durata aproximativa a cursei. Un client are posibilitatea de a plati cursele in sistem Family/Business, respectiv pot fi achitate comenzile pentru o serie de alti utilizatori invitati sa foloseasca platforma in contul acestuia. Aplicatia ofera si posibilitatea programarii curselor la o anumita data si ora.

Totodata, aplicatia integreaza si o procedura de referral ce presupune transmiterea unei recomandari catre cunostinte. In momentul in care un utilizator creeaza cont folosind codul de referinta transmis, atat cel care a transmis codul cat si cel care a creat un cont nou vor primi un voucher.

Aplicatia destinata soferului poate fi utilizata prin crearea unui cont in care sunt incarcate documente (atestat, permis, talon, CI, asigurare, vigneta, cu data acestora de expirare) si care ulterior va fi validat de dispecerat. Sistemul va alerta soferii si administratorii cand documentele urmeaza sa expire, iar aplicatia va bloca alocarea de comenzi catre sofer daca nu are actele valide. Conducatorul auto are posibilitatea de a-si seta statusul Disponibil/Indisponibil in aplicatie, de a prelua comanda apasand un buton aferent timpului estimat de sosire pana la client si de a notifica utilizatorul atunci cand ajunge la destinatie.

De asemenea, acesta primeste suport pentru comisioanele alocate intrucat sistemul permite configurarea unui comision ce va fi preluat automat la finalizarea cursei. Pe langa aceste functionalitati, aplicatia penalizeaza soferii in mod automat in functie de numarul de comenzi anulate sau numarul de recenzii negative primite intr-o perioada de timp, iar acestuia nu-i vor mai fi alocate curse pentru un numar configurabil de ore. In cazul transportului de marfa, exista mai multe campuri de tip descriere comanda ce vor fi afisate soferilor, iar acestia pot prelua cursa stiind toate datele despre dimensiuni, kilograme sau tipul marfurilor. La finalul comenzii, din istoric se poate descarca un document-contract generat automat cu informatiile introduse, pe care vor aparea si datele soferului si masina utilizata.

Specificatii tehnice:

 1. Register/Login cu Email si Facebook
 2. Validare numar de telefon prin SMS
 3. Administrare cont client, schimbare si vizualizare poza, nume, telefon, e-mail, carduri, istoric curse, cod de refferal
 4. Setare adrese ca favorite
 5. Istoric comenzi cu afisarea tuturor detaliilor despre traseu final, pret, metoda de plata, descarcare factura, rating sofer
 6. Selectarea automata a celui mai apropiat sofer dintre cei care au acceptat cursa
 7. Estimare cost si durata cursa inainte de a lansa comanda
 8. Chat in timp real client-sofer pe parcursul cursei
 9. Servicii multiple: Standard, Select, VIP, Marfa, Aeroport
 10. Sistem de incadrare automata a masinilor intr-o anumita categorie in functie de marca, model si an
 11. Generare email confirmare comanda si factura, emitere factura pentru cursele finalizate
 12. Sistem de referral
 13. Campuri pentru descriere comanda (kilograme, dimensiuni, tip marfa) la transporturile de marfuri
 14. Document de tip contract generat automat in cazul transporturilor de marfa

Avantaje generale:

 • Design personalizat pentru aplicatia mobile client si sofer
 • Afisarea pe harta a soferilor din apropiere
 • Calcularea distantelor cu ajutorul OpenStreetMap
 • Inregistrare card de credit in aplicatie si plata cu acesta prin intermediul procesatorului MobilPay
 • Sistem de plata si pentru grup de persoane in regim Family/Business
 • Posibilitatea programarii curselor la o anumita data si ora. Sistemul in mod automat va lansa o comanda cu cateva minute inainte de ora dorita si va anunta clientul cu privire la statusul programarii
 • Afisare pop-up comanda noua peste orice aplicatie pentru sofer (Android)
 • Detalii precum istoric comenzi, valoare curse cu si fara comisionul aplicat sau rating primit, in aplicatia de sofer
 • Notificare client de catre sofer atunci cand acesta ajunge la destinatie

Beneficiar:

Jumbo Auto este o companie ce ofera solutii de transport perfect adaptate cerintelor clientilor. Prin intermediul tehnologiilor moderne, firma reuseste sa satisfaca nevoile specifice ale clientilor, avand ca repere principale in asigurarea serviciilor calitatea, siguranta si confortul.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta