T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Acest configurator online reprezinta solutia perfecta pentru generarea unor oferte de pret clientilor interesati de usi de garaj, in functie de configuratiile pe care acestia si le aleg din aplicatie.

Instrumentul este usor de folosit, iar cu ajutorul sau utilizatorii au posibilitatea de a combina elementele dorite intr-un mod extrem de simplu. In cadrul platformei, potentialii clienti pot vizualiza tipul de usa disponibila si beneficiile pe care le ofera produsul. Mai departe, configuratorul ofera posibilitatea selectarii tipului de panou preferat (de exemplu panou sandwich cu striatii orizontale, panou sandwich cu ondulatii fine, etc.), suprafata si finisajul dorit.

Dupa alegerea acestor caracteristici, utilizatorului i se solicita introducerea dimensiunilor pentru usa de garaj de care are nevoie si selectarea modalitatii de rabatare. Configuratorul ii ofera utilizatorului optiunea de a opta pentru usa cu deschidere manuala sau automata, dar si de a alege tipul de acces pietonal (spre exemplu usa de garaj poate fi fara acces pietonal, cu usa pietonala alaturala sau cu usa pietonala cu prag standard ori cu prag lat). Odata cu configurarea acestor elemente, clientul va selecta mai departe o modalitate de vitrare si, dupa caz, accesorii mecanice suplimentare precum sistem de incuiere, panou de mascare, capace de etansare pentru striatii, senzor de temepratura si umiditate, telecomanda, kit de securitate ori multe altele.

La final, utilizatorul primeste un sumar al configuratiei alese pentru usa de garaj dorita, iar pentru a vizualiza oferta de pret trebuie sa completeze un formular cu datele sale de contact. Aplicatia online poate fi utilizata si de catre partenerii companiei. In acest caz, un potential partener poate sa-si creeze cont pe platforma, sa vizualizeze oferta si sa o genereze in format PDF. Configuratorul online functioneaza fara descarcare, este gratuit si reprezinta solutia optima pentru identificarea si personalizarea rapida a produsului dorit de catre client/partener.

Specificatii tehnice:

 1. Selectarea tipului de usa si afisarea beneficiilor in functie de produsul ales;
 2. Posibilitatea selectarii caracteristicilor pentru configurarea usii de garaj: tipul panoului, finisajul, dimensiunile, modalitatea de rabatare, deschidere si vitrare, tipul de acces pietona
 3. Alegerea accesoriilor electrice suplimentare (selectie multipla);
 4. Sumarizarea informatiilor cu toate detaliile selectate;
 5. Formular de contact pentru clientii standard care vor sa vizualizeze oferta si sa o primeasca pe e-mail;
 6. Preluare acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;
 7. Optiune de creare cont/autentificare pentru parteneri.

Avantaje generale:

 • Vizualizare oferta, generare oferta PDF;
 • Sectiune de acces dedicata partenerilor;
 • Creare cont pe baza de email si parola, optiune regenerare parola pentru parteneri;
 • Optiune de transmitere oferta pe e-mail catre client, cu CC la partener;
 • Listare oferte alocate de catre administratorul platformei, semnalizare numar oferte nou alocate pentru parteneri;
 • Afisarea listei de oferte generate, optiunea partenerului de a adauga notite sau aloca status pentru follow-up ulterior;

Beneficiar:

Gunther Tore activeaza pe piata romaneasca din anul 1995 si ofera solutii performante pentru logistica, industrie si retail. Usile industriale si rezidentiale comercializate de companie aduc utilizatorilor confort, siguranta, sisteme de inchidere automata inteligenta, un mediu sanatos si raporturi excelente calitate-pret. Gunther Tore vine in intampinarea clientilor cu solutii optime pentru spatiile lor si un configurator online prin care acestia isi pot alege si personaliza produsele dorite in functie de nevoile lor specifice.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord