T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Platforma web special conceputa pentru a veni in intampinarea clientilor care isi doresc sa efectueze rapid rezervari online la saloanele de infrumusetare. Aceasta ofera un sistem de conturi pentru utilizatori cu ajutorul caruia pot fi administrate usor rezervarile, datele personale sau saloanele favorite de cosmetica, SPA, manichiura, coafor ori barbershop.

Website-ul ofera localizare automata a userului si ii afiseaza acestuia saloanele de infrumusetare din apropierea sa. Sistemul pune la dispozitia utilizatorilor un modul de cautare in functie de salon/serviciu si locatie, dar si o functie avansata de filtrare a rezultatelor, "Urgent Book", pe baza unor criterii precum orasul in care se face programarea, serviciul de infrumusetare, data si ora dorite.

Site-ul prezinta o pagina business si un formular complex prin care utilizatorului interesat de o oferta de afaceri ii este generat in mod automat un cont trial pentru administrarea salonului propriu. Totodata, in cadrul platformei, pot fi regasite pagini distincte ale fiecarui salon in parte, ce includ descrierea activitatii, galerie foto, prezentarea serviciilor si a angajatilor.

Mai mult, aplicatia de administrare a salonului de infrumusetare cuprinde date de facturare, operatori, calendar de programari si gestionarea rezervarilor facute de catre clienti. Programarile pentru un anumit salon pot fi realizate prin completarea formularului dedicat si ocuparea intervalului respectiv de timp in calendarul operatorilor. Platforma web ofera utilizatorilor si posibilitatea de a anula rezervarile efectuate, precum si conectarea prin telefon cu facebook.

Specificatii Tehnice:

 1. Sistem de conturi pentru utilizatori
 2. Conectare rapida a userilor prin intermediul Facebook sau SMS
 3. Autentificare in cont salon pe baza de licenta
 4. Localizarea automata a utilizatorilor si afisare salon in functie de proximitate
 5. Formular complex de trial cu generare automa a unui cont pentru administrarea salonului propriu
 6. Aplicatie de administrare a salonului cu date de facturare, operatori, calendar de programari si gestiune rezervari clienti
 7. Design modern si intuitiv, cu elemente dinamice
 8. Sistem de rezervare la un anumit salon prin completarea formularului si ocuparea unui intervalul de timp in calendarul operatorilor
 9. Rapoarte si statistici lunare
 10. Integrare cu aplicatia mobile Frizy

Avantaje generale:

 • Functie complexa de cautare "Urgent Book" prin care pot fi filtrate rezultate pe anumite criterii
 • Pagina dedicata si optimizata pentru fiecare salon de infrumusetare
 • Integrare butoane catre retelele de social media
 • Formular de contact
 • Reducerea cheltuielilor administrative prin automatizarea sarcinilor
 • Prevenirea erorilor umane si eficienta programarilor
 • Posibilitate anularii rezervarilor
 • Promovarea serviciilor de beauty pentru a atrage mai multi clienti
 • Confidentialitatea datelor personale

Beneficiar:

O imagine perfecta este usor de intretinut daca iti gasesti stilul personal potrivit si il adaptezi aspectelor din viata ta. Indiferent ca iti doresti o coafura simpla, o schimbare de look sau servicii profesionale de cosmetica, Frizy vine in ajutorul tau cu o platforma web pentru programari online, care te ajuta sa ajungi rapid intr-un loc ce te face sa arati mai bine si sa te relaxezi.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta