T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Elsetrip este o platforma web conceputa pentru a crea un sistem modern care sa faciliteze interactiunea dintre turisti si furnizorii de servicii.

Website-ul integreaza un motor de cautare avansat (pensiuni turistice, furnizori de experiente si restaurante) si beneficiaza de un design personalizat, conceput si implementat de catre echipa noastra. In cadrul aplicatiei web sunt integrate mai multe pagini distincte – Homepage, Despre noi, Calatorii, Servicii, Devino mebru, Ajutor sau Contact, care au rolul de a ajuta utilizatorul si de a-i oferi informatii cat mai exacte.

Platforma web dispune si de o pagina pentru listare pensiuni/experiente/restaurante care ii da vizitatorului posibilitatea de a apela telefonic furnizorul direct din website. De asemenea, fiecare locatie prezentata pe site se bucura de pagina proprie cu descrierea experientei, fotografii, adresa, informatii despre obiectivele turistice din imprejurimi, pret, recenzii, alte detalii utile despre cazare sau restaurant si navigare prin Google Maps pentru identificarea facila a unitatii.

Website-ul pune la dispozitia pensiunilor, restaurantelor si furnizorilor de experiente care se inscriu pe platforma un modul de administrare in care isi pot gestiona cu usurinta toate informatiile (denumire, poze, video, pret, etc) referitoare la locatia pe care acestia doresc sa o aduca in atentia turistilor. Furnizorii de servicii au posibilitatea de a-si achizitiona un abonament per pensiune, iar in functie de numarul de camere detinute se va afisa automat si pretul acestuia. Plata abonamentului poate fi realizata cu cardul deoarece platforma include si un modul dedicat.

Aplicatia web permite crearea unei infrastructuri tehnice potrivite pentru planificarea unei vacante in adevaratul sens al cuvantului deoarece conecteaza unitatile de cazare cu restaurantele, experientele silocurile ce pot fi vizitate in apropierea locatiilor.

Specificatii tehnice:

 1. Design personalizat pentru aplicatia web
 2. Motor de cautare avansat: pensiuni turistice, furnizori de experiente si restaurante
 3. Sistem de conturi client si autentificare cu e-mail sau prin intermediul Facebook
 4. Sistem multilingvism (RO/EN)
 5. Buton Call la nivel de furnizor care ii ofera utilizatorului posibilitatea de a contacta rapid respectiva locatie
 6. Navigare catre locatia unitatii din pagina de prezentare a acesteia
 7. Integrare modul de plata cu cardul
 8. Modul facturare pentru emiterea automata pentru client
 9. Modul de administrare pentru pensiuni/furnizori de experiente/restaurante
 10. Sistem abonare la newsletter

Avantaje generale:

 • Elemente dinamice pentru o mai buna interactiune cu utilizatorii
 • Integrare butoane call-to-action
 • Flux complex de adaugare unitate sau experienta si calcul automat al abonamentului
 • Pagina de contact cu formular si harta integrata
 • Instalare sistem de chat Tawkto
 • Integrare butoane catre retelele sociale
 • Modul GDPR (preluare acord client pentru prelucrarea datelor cu caracter confidential la transmiterea solicitarilor de programare sau a formularelor de contact)
 • Pagina cookies, cu posibilitate de dezactivare a anumitor optiuni de tracking
 • Promovarea permanenta a furnizorilor de servicii
 • Tipuri de abonamente impartite in functie de categorii: hotel, experiente, unitati de cazare.

Beneficiar:

Elsetrip este o companie care intentioneaza sa se dezvolte pentru a putea ajuta milioane de oameni sa-si creasca vanzarile sau sa calatoreasca mai usor. Website-ul creat reprezinta o modalitate excelenta de promovare pentru furnizorii de servicii, precum si un instrument folositor pentru toti cei care isi doresc sa gaseasca intr-un singur loc informatii despre unitatile de cazare, restaurantele, experientele din apropiere si locurile de vizitat mai putin cunoscute.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta