T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

Aplicatie mobile special dezvoltata pentru facilitarea comenzilor unui restaurant care livreaza mancare la domiciliu.

Aceasta este structurata avand in vedere modulul dedicat clientilor si cel pentru livratori. Aplicatia pentru beneficiari poate fi folosita prin crearea unui cont pe baza de user si parola, fiind obligatorie completarea campurilor nume, prenume, email, numar de telefon si parola setata. Totodata, este posibila si autentificarea prin intermediul Facebook sau Google. Validarea contului se realizeaza printr-un cod transmis prin SMS.

Odata activat contul, clientul poate efectua comenzi catre restaurant si poate beneficia de toate functionalitatile sistemului. In cadrul aplicatiei este permisa listarea locatiilor in functie de raza de livrare, cu optiunea de schimbare a pozitiei curente pe harta. Acest lucru este extrem de util in cazul in care beneficiarul doreste sa comande produse de la o locatie aflata in proximitatea adresei de livrare, diferita de locatia curenta.

Aplicatia mobile le afiseaza utilizatorilor meniul restaurantului, cu galerie foto si detalii despre fiecare produs in parte (poza, denumire, descriere scurta, ingrediente, gramaj, pret). De asemenea, exista si varianta optionalelor pentru meniuri, pizza ori variatii ale aceluiasi produs, cu posibilitatea de a seta un pret de pornire si un pret pentru fiecare optiune nou adaugata. Daca beneficiarii vor sa adauge si comentarii la nivel de produs acestia pot face mentiunile dorite prin intermediul campului „Detalii suplimentare”.

Clientii pot reveni cu usurinta asupra comenzii pe care intentioneaza sa o plaseze la restaurant prin adaugarea, editarea sau stergerea unui produs ori a unei cantitati, adaugarea/selectarea adresei de livrare sau a unui numar de telefon suplimentar.

Fluxul de comanda al acestei aplicatii mobile include cativa pasi, respectiv:

 • Plasarea comenzii de catre client
 • Preluarea comenzii de catre operator: validarea produselor (pregatit, indisponibil sau, dupa caz, inlocuit – pentru supermarket), schimbarea statusului comenzii (comanda noua, preluata, in curs de livrare, livrata sau, doar la cererea telefonica a clientului, anulata);
 • Notificare push la fiecare modificare de status, cu optiunea de personalizare a mesajelor transmise;
 • Solicitarea livrarii de catre operator in situatia in care exista integrare cu aplicatia de livrator. Se poate solicita livrarea uneia sau a mai multor comenzi pregatite, cu optiunea de a le ordona dupa distanta, ora de plasare a comenzii ori manual;
 • Livrarea si finalizarea comenzii.

Exista in aplicatia mobile o sectiune dedicata operatorilor care include urmatoarele functionalitati: alerta sonora pentru comenzile noi, imprimarea bonului de comanda in cazul in care aplicatia este integrata cu o imprimanta prin Bluetooth si modul de „Comenzi” cu posibilitatea modificarii statusului comenzii si a produselor comandate. In situatia in care este disponibila implementarea cu aplicatia de Livrator/Sofer, atunci operatorul poate selecta mai multe comenzi pentru livrare, are posibilitatea de a vizualiza comenzile in curs de livrare si soferul pe harta, de a administra produsele (activare/inactivare produs si modificare pret), ETA si ETD.

Aplicatia dedicata livratorului permite un numar maxim de livrari online simultan. Livratorii trebuie sa se logheze in sistem cu user si parola, create de catre administrator. In ceea ce priveste functionalitatile disponibile in acest modul se numara pop-up comanda noua sau grupare de comenzi, afisarea notificarii de comanda noua peste orice alta aplicatie deschisa, pentru ca livratorul sa o observe cu prioritate si statusurile comenzii de livrare (comanda noua – pending, comanda in desfasurare-preluare, comanda in desfasurare-livrare, comanda finalizata, comanda anulata de operator inainte de pick-up, comanda anulata de livrator din culpa clientului).

Livratorul are posibilitatea de a vizualiza cu usurinta informatiile cu privire la comanda preluata, respectiv ID-ul comenzii, (pick-up – drop-off), punctele de livrare, informatiile despre adresa de livrare, tipul comenzii, valoarea, ramburs/POS, butonul „Suna client”, detalii suplimentare adaugate de operator, optiunea „Navigare” cu deschidere in Google Maps sau Waze. Administratorul ii poate transmise notificari push, care vor fi afisate in aplicatie, livratorul avand si un istoric al comenzilor finalizate. Pe parcursul derularii comenzii plasate in aplicatia mobile atat clientul cat si operatorul au posibilitatea de a vizualiza livratorul pe harta, il pot contacta telefonic si pot vedea timpul estimat de livrare.

Specificatii tehnice:

 1. Aplicatie client si aplicatie livrator;
 2. Creare cont cu user si parola sau prin intermediul Facebook/Google;
 3. Validare cont cu ajutorul unui cod transmis prin SMS;
 4. Regenerare parola;
 5. Listare locatii in functie de raza de livrare si schimbarea pozitiei curente pe harta;
 6. Optiunea de a cauta produse si listarea rezultatelor cautate;
 7. Ore si zile (L-D) disponibilitate produs (meniul zilei, mic dejun, etc.);
 8. Setare feluri de mancare/bauturi incluse in meniu;
 9. Adaugarea variatiilor la fiecare fel de mancare, in functie de preferintele clientilor, la acelasi pret sau la un cost suplimentar;
 10. Sumarizarea felurilor de mancare alese de utilizatori inainte de plasarea comenzii;
 11. Setarea unui produs ca principal si optiunea adaugarii de variatii pentru acesta;
 12. Adaugarea produselor in cos doar de la o singura locatie (restaurant/magazin/supermarket);
 13. Posibilitatea de a adauga comentarii suplimentare la nivel de produs (de exemplu alergie la un ingredient, preferinte speciale, etc.);
 14. Recunoastere numar de telefon client la plasarea comenzilor telefonice de livrare, daca clientul are cont in aplicatia de food delivery;
 15. Optiunea „Anulare comanda” disponibila pentru utilizator daca comanda nu a fost preluata de operator;
 16. Listarea comenzilor finalizate cu posibilitatea de a vizualiza detaliile acestora;
 17. Modificarea numarului de telefon cu validare SMS;
 18. Adaugare adresa preluata din Google Maps, cu optiunea mentionarii unor informatii suplimentare precum bloc, scara, etaj, apartament, interfon.
 19. Istoric comenzi in aplicatia pentru livrator (listarea comenzilor finalizate, valoarea de incasat pentru cursele realizate, vizualizare per saptamana curenta/anterioara)

Avantaje generale:

 • Listare categorii si subcategorii meniu cu informatii detaliate despre fiecare produs in parte;
 • Preluare acorduri GDPR: Politica de confidentialitate, Termeni si conditii si, daca este cazul, Informari de marketing;
 • Evidentierea preturilor reduse cu culoare rosie;
 • Galerie foto si descriere restaurant, detalii de contact cu navigare catre locatie si optiunea „Suna”;
 • Integrarea butoanelor catre social media si link catre website;
 • Limitarea tipurilor de produse care pot fi adaugate in cos;
 • Posibilitatea de a adauga meniul in varianta PDF;
 • Adaugarea produselor la favorite;
 • Modalitati de plata multiple (Cash/POS/Card);
 • Integrare procesator de plata Mobilpay;
 • Modalitati diferite de livrare (ridicare comanda, livrare la domiciliu);
 • Acordarea unor puncte de loialitate pe care clientii le pot folosi ulterior;
 • Mentionarea programului de lucru al restaurantului si intervalul de timp in care pot fi plasate comenzi;
 • Raza de livrare (numar de kilometri configurabil);
 • Adaugare/editare/stergere produs sau cantitate din comanda;
 • Acordarea de vouchere: procentual, valoric sau livrare gratuita;
 • Afisarea voucherelor in contul clientului si statusul acestora (valabil/utilizat/expirat);
 • Notificari push-up si pop-up in aplicatie;
 • Banare client pe o perioada de timp administrabila;
 • Sectiune in aplicatia mobile „Recomanda prietenilor”;
 • Recompensarea cu vouchere a clientilor noi si a celor existenti;
 • Salvare adrese in aplicatie: acasa, la birou, altele.

Beneficiar:

Clipa Delivery are misiunea de a veni in ajutorul clientilor sai cu un meniu complet si delicios. Utilizatorii care vor sa se bucure de o masa de 5 stele au preparatele dorite doar la o comanda distanta. Aplicatia mobile Android & iOS completeaza cu succes serviciile oferite de restaurant si faciliteaza livrarile de preparate culinare cu adevarat savuroase!

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta