T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Platforma online realizata cu design personalizat si prin respectarea elementelor de branding existente. Aceasta este dedicata achizitionarii sistemelor de filtrare si de imbuteliere a apei, dar totodata contribuie si la promovarea constanta a companiei, o marca internationala apreciata pentru calitatea si designul inconfundabil al produselor sale cat si pentru revolutia pe care o creeaza in industria bauturilor.

Website-ul include mai multe layout-uri – homepage, categorii de servicii, pagina de produs, formular de contact, pagina de contact, pagina cu informatii utile si politica de confidentialitate. Structurarea informatiilor este data de pozitionare, imagini, culoare sau tiparul ales cu grija, astfel ca platforma este una responsive, iar navigarea foarte intuitiva. Dimensiunile fiecarui modul sunt flexibile si usor de adaptat oricarui ecran, in timp ce platforma custom este simplu de administrat si beneficiaza de o buna indexare in Google.

Website-ul integreaza butoane catre retelele sociale si un sistem de abonare la newsletter. In pagina de contact este disponibil un formular pentru transmiterea mesajelor catre societate. De asemenea, cei care doresc sa devina distribuitori au la dispozitie un formular dedicat sau prin care pot solicita oferta de produse. Website-ul dispune de un sistem de chat Tawkto prin care pot comunica in timp real cu operatorii, aduce beneficii organizatiei, faciliteaza colectarea informatiilor relevante si le atrage atentia prin mesaje de intampinare. Totodata, vizitatorii au la dispozitie si un buton de Call (Suna), atunci cand platforma este accesata de pe smartphone.

Specificatii tehnice:

 1. Realizare design personalizat si optimizare pentru dispozitivele mobile;
 2. Layout-uri: homepage, categorii servicii, pagina de produs, formular de contact, pagina contact, pagina informatii utile, pagina politica de confidentialitate;
 3. Sistem de abonare la newsletter;
 4. Butoane catre retelele sociale;
 5. Integrare formulare de contact;
 6. Sistem multilingvism (RO/EN);
 7. Buton de Call la accesarea platformei de pe telefonul mobil;
 8. Integrare sistem de chat Tawkto;
 9. Instalare Google Analytics.

Avantaje generale:

 • Interfata user-friendly;
 • Transmitere e-mail automat catre administratorul site-ului cu solicitarea realizata si sumar comanda catre client;
 • Modul GDPR (preluarea acordului clientilor pentru prelucrarea datelor cu caracter confidential la transmiterea solicitarilor de programare sau a formularelor de contact; termeni si conditii; preluare acord pentru abonare la newsletter; pagina de cookies);
 • Continut fluid, personalizat;
 • Promovare eficienta a produselor si a marcii;
 • Elemente dinamice pentru o mai buna interactiune cu utilizatorii;
 • Compatibilitate cu toate browserele;
 • Incarcare rapida;
 • Disponibilitate permanenta;

Beneficiar:

Lider de piata in Italia si brand recunoscut la nivel international, compania Celli ofera sisteme de filtrat si imbuteliat apa proiectate, produse si testate in sediul central din San Giovanni, Marignano. Prin produsele si serviciile oferite, Celli contribuie la reducerea impactului asupra mediului inconjurator si aduce rezultate remarcabile in folosirea materialelor si substantelor sustenabile, fara a compromite in vreun fel performantele excelente ale sistemelor sale.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta