T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Gestionarea cu usurinta a afacerii cu ajutorul aplicatiei web & mobile de management al transportului rutier. Solutie ideala pentru transportatorii care au nevoie de administrarea zilnica a rutelor, centralizarea documentelor financiare, gama larga de rapoarte si notificari diverse.
Aplicatia web permite gestionarea traseelor zilnice. Pot fi introduse in sistem informatii despre km facturati pe ruta, sunt evidentiate cursele care nu mai pot fi efectuate din cauza unei defectiuni si se seteaza coordonate pentru destinatii si punctele din traseu. Aplicatia transmite alerte in panoul de administrare in situatia in care pe traseul configurat este necesara vigneta sau in cazul expirarii politei RCA sau CASCO. Totodata, sistemul permite configurarea unei harti cu traselele dus-intors si ofera posibilitate de a adauga statii pe ruta. 
Aplicatia mobile este sincronizata cu serverul principal si conectata cu casa de marcat. Permite incarcarea bonurilor emise, preluare tarife, emitere bon fiscal. Sistemul tine cont de pozitia GPS pentru a restrictiona optiunile de emitere bon in functie de locatia actuala. Aplicatia mobile ofera geolocalizare continua a pozitiei GPS in fundal pentru a actualiza in timp real statia curenta a masinii si progresul acesteia in cadrul rutei.

Specificatii Tehnice:

 1. Administrare rute zilnice: autovehicul, sofer, client, loc si ora plecare, loc si ora sosire 
 2. Sistem de preluare automata a km efectuati din exportul sistemului de monitorizare GPS
 3. Generare raport cu bonurile emise
 4. Mersul trenurilor: in dreptul curselor, alocarea unui status selectabil si a unui camp de observatii, raport curse fara status (neverificate)
 5. Sistem de alerta la expirarea RCA, CASCO, vigneta
 6. Mobile - tarifare dinamica (configurabila de pe web) in functie de coordonatele GPS si statia la care se afla masina 
 7. Mobile - modul de management al conexiunilor Bluetooth, pentru configurare conexiune cu casa de marcat
 8. Sistem de prime
 9. Dashboard in care se poate observa activitatea pe ziua curenta: curse, masini defecte, alerte
 10. Sistem de pontaj si penalizari
 11. Curse notificate ca nealocate in cazul in care o masina este mentionata ca defecta (data si ora) pentru alocare autovehicul nou

Avantaje Generale:

 • Introducere km facturati pe ruta
 • Administrare departamente, grupare angajati pe departamente
 • Evidentierea salariatilor care au efectuat mai multe sau mai putine curse fata de numarul zilnic alocat
 • Generare raport diferente km conform importului excel GPS 
 • Printare program de lucru la nivel de masina pentru toti angajatii, organizati pe grupe
 • Generare raport client: numar de km efectuati la nivel de perioada/numar de curse efectuate la nivel de perioada: grupare pe tip masina 
 • Automatizarea si simplificarea activitatii zilnice a firmelor de transport
 • Generare raport detaliat cu salariile care urmeaza a fi platite
 • Siguranta si securitatea datelor

Beneficiar:

DAN SEPSI SRL este una dintre cele mai importante companii din domeniul transportului rutier. Un partener de incredere, cu o buna logistica, a carui activitate include transportul rutier de persoane prin curse regulate si speciale, transport international de persoane, activitati de service, efectuare de excursii si curse ocazionale. Societatea ofera servicii de inalta calitate si personal calificat, fiind orientata catre nevoile specifice ale clientilor. 

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta