T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Aplicatie ingenioasa prin care poate fi monitorizata activitatea merchendiserilor, modul de prezentare, promovarea si prezenta la raft a produselor marca Ursus.

O solutie inovatoare cu ajutorul careia companiile isi pot eficientiza marketingul pe teren pentru a obtine cele mai bune rezultate in procesul de vanzari. Aplicatia contine o lista cu retelele de magazine detinute de retaileri internationali activi in Romania precum Mega Image, Cora sau Auchan, si coordonatele exacte ale acestora. Merchandiserii efectueaza vizite regulate la comercianti pentru a se asigura ca produsele destinate consumatorilor sunt afisate corect pe rafturi, promovate eficient si mereu in stoc. Aceasta aplicatie ofera acces usor la toate datele si instrumentele de merchandising si vanzari necesare pentru a efectua activitati in magazin.

O particularitate interesanta este data de faptul ca agentii aflati pe teren sunt geolocalizati si isi pot da check-in pe baza de proximitate fata de magazin. Aplicatia este solutia ideala pentru a va asigura ca marca companiei este reprezentata in cel mai bun mod posibil la punctul de vanzare. In cadrul magazinului, agentii efectueaza inventarierea produselor companiei, fotografierea materialelor promotionale si a standurilor. Toate datele colectate sunt structurate astfel incat sa poata fi filtrate, cautate si organizate pentru a oferi informatii in timp real.

Prin intermediul aplicatiei, compania isi automatizeaza toate activitatile de colectare a datelor, economiseste timp si bani prin eliminarea proceselor inutile. Aplicatia asigura un management productiv si eficient al afacerii, comunicare si situatie centralizata pentru mii de magazine din intreaga tara.

Specificatii Tehnice:

 1. Aplicatie mobile monitorizare agenti merchandiser si planificarea activitatii zilnice a acestora
 2. Lista integrata cu reteaua de hipermaketuri din Romania si coordonatele exacte ale magazinelor
 3. Automatizarea si eficientizarea proceselor de marketing pe teren
 4. Geolocalizare agenti si check-in similar Facebook
 5. Vizibilitatea in timp real prin accesarea cu usurinta si raportarea privind activitatile de merchandising din magazin, fotografiile facute si problemele identificate
 6. Rapoarte detaliate privind produsul si distributia corecta a acestuia in magazin
 7. Confirmarea, maximizarea si vizualizarea corecta a promotiilor
 8. Colectarea datelor privind produsele concurentei

Avantaje Generale:

 • Asistenta in optimizarea stocurilor si prevenirea perioadelor out-of-stock sau overstock
 • Gestionarea unor cantitati mari de date si imbunatatirea productivitatii
 • Simplificarea modului de interactiune cu clientii
 • Control imbunatatit prin eliminarea erorii umane
 • Imbunatatirea comunicarii cu agentii de pe teren
 • Centralizarea informatiilor utile despre produse intr-o singura platforma online
 • Gestionarea si monitorizarea eficienta a tuturor activitatilor de executare a vanzarilor

Beneficiar:

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania detine unele dintre cele mai cunoscute marci de bere si se bucura de aprecierea continua a consumatorilor. Spar Bip este una dintre cele mai mari companii de merchandising din tara noastra. Agentia ofera servicii de comercializare a marfurilor, merchandising, suport logistic, vanzari.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta