T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


 Aplicatie web ingenioasa dezvoltata in scopul facilitarii achizitiei  locurilor de parcare.

Sistemul ofera gestionarea simpla si rapida a parcarilor cu   biblioraft,  denumire, adresa, situatie cu cererile de inchiriere sau  situatie tabelara cu locurile ocupate/disponibile. Tototdata, prin   intermediul aplicatiei este utilizata o schita interactiva cu locurile  ocupate/disponibile/expirate pe care pot fi pozitionate spatiile de   parcare.

Administrarea clientilor este un alt modul al aplicatiei cu ajutorul caruia pot fi centralizate datele referitoare la clienti si incarcate rapid in sistem documente referitoare la tipul clientului, informatiile de contact, detalii legate de facturare, istoricul inchirierilor. Cererile solicitantilor sunt gestionate cu succes prin aplicatie, astfel ca operatorii pot administra facil datele despre client, parcarea si locul de parcare dorit, conversia cererii clientului in inchiriere sau generarea documentelor necesare pentru solicitare ori inchiriere parcare.

De asemenea, pe langa parcari, informatii despre clienti si cereri, aplicatia permite si administrarea contractelor de inchiriere. In acest sens, sistemul genereaza documente precum contract de inchiriere sau declaratie de gabarit, ofera suport articole aditionale la contract si locatari multipli, dar si posibilitatea de a reinnoi, inchide sau rezilia contractul ori de a factura si incasa din contract.

Aplicatia functioneaza si ca un sistem de licitatii, respectiv la eliberarea unui loc sunt anuntate prin SMS toate persoanele interesate de parcarea respectiva. In momentul in care prima persoana liciteaza, restul vor avea la dispozitie un numar configurabil de ore pentru a veni cu o oferta mai buna. In urmatoarele zile, castigatorul trebuie sa se prezinte la Primarie pentru a semna contractul, in caz contrar urmatoare persoana va obtine locul de parcare.

Clientii primesc notificari prin SMS, la fel si cererea va fi confirmata utilizand un cod primit prin mesaj text. Interfatarea cu site-ul primariei ofera posibilitatea vizitatorilor de a vedea in timp real situatia locurilor de parcare disponibilie si astfel sa poata realiza o cerere de rezervare.

Specificatii tehnice:

 1. Administrare parcari cu biblioraft, denumire, adresa, schita interactiva cu locurile de parcare ocupate/disponibile/expirate
 2. Situatie cu cererile de inchiriere
 3. Situatie tabelara cu locurile ocupate/disponibile
 4. Administrarea clientilor si a datelor acestora
 5. Gestionare cereri clienti, date client si loc parcare dorit
 6. Administrare contracte de inchiriere, generare contract sau declaratie de gabarit
 7. Sabloane documente: toate documentele printabile sunt administrabile
 8. Generarea rapoarte: total vanzari, locuri de parcare inscriptionate,facturi emise, incasari
 9. Transmitere notificari prin SMS
 10. Ghid de utilizare disponibil in aplicatie

Avantaje generale:

 • Dashboard interactiv cu informatii sumarizate
 • Istoric emailuri transmise clientilor de catre sistem
 • Incarcare si generare documente
 • Posibilitatea de a reinnoi contractul, inchidere contract, reziliere
 • Descarcare documente in format PDF si Word
 • Documentele pot fi printate sau transmise prin email
 • Aplicatia functioneaza ca sistem de licitatii
 • Interfatare cu site-ul primariei si vizualizarea in timp real a locurilor de parcare disponibile pentru a realiza o cerere de rezervare
 • Posibilitatea de a factura si incasa din contract
 • Confirmare cerere prin utilizarea unui un cod transmis prin SMS

Beneficiar:

Primaria Municipiului Slobozia vine in sprijinul cetatenilor cu o aplicatie moderna, accesibila tuturor. Acest mijloc modern de utilizare harta prin „Google Maps” este utilizabila de pe orice platforma electronica, ofera transparenta disponibilitatii locurilor de parcare, conduce la evitarea aglomeratiilor si a vizitelor suplimentare la autoritatea locala pentru rezervarea sau inchirierea unui loc de parcare.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta