T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


CRM aplicatie web si website de prezentare dedicat Camerei si Executorilor Judecatoresti din Bucuresti.

Platforma este complet personalizata si a fost dezvoltata pentru a facilita fluxul de documente, centralizarea si gestionarea acestora conform legislatiei in vigoare, precum si administrarea informatiilor din fisa profesionala. Sistemul prezinta informatii utile despre Tabloul Executorilor Judecatoresti, conducerea Camerei, noutati legislative, examene, evenimente si licitatii.

Prin intermediul website-ului, utilizatorii au posibilitatea de a cauta rapid un executor judecatoresc sau de a transmite o solicitare Camerei prin formularul de contact. Aplicatia web se acceseaza direct din platforma si permite administrarea tuturor documentelor de intrare si iesire de la nivelul CEJ. Gestionarea acestora se realizeaza conform fluxului de lucru corespunzator tipologiei documentelor, respectiv petitii, informari si alte solicitari.

Aplicatia web este folosita pentru notificarea executorilor judecatoresti, in contul propriu si pe email, cu privire la inregistrarea unei petitii/convocari noi care li se adreseaza, neplata contributiilor, expirare OMJ de asociere ori a pregatirii profesionale sau orice alte notificari personalizate. Platforma si aplicatia web beneficiaza de un dashboard intuitiv, responsive, perfect adaptat nevoilor specifice ale clientului. Sistemul are o imagine unica in mediul online si asigura navigarea usoara pentru gasirea rapida a informatiilor de catre utilizatori.

Specificatii tehnice:

 1. Accesare rapida Tablou Executori Judecatoresti
 2. Inregistrare documente si alocare per BEJ/BEJA/SCPEJ
 3. Administrare documente in conformitate cu fluxul de lucru
 4. Accesare Aplicatie Web direct din Website
 5. Generare Registru de Intrare/Iesire CEJ
 6. Generare, editare si printare Ordine de zi
 7. Vizualizare Ordine de zi in contul Presedintelui Camerei si a Membrilor de Consiliu pentru a parcurge petitiile/solicitarile/alte subiecte ce urmeaza a fi discutate
 8. Transmitere notificari personalizate in contul EJ si pe email
 9. Editare/Vizualizare informatii cu privire la propriul cont: Date Generale, Autorizari, Examene, Suspendari, Contributii si Amenzi, Raportari anuale, Controale, etc.
 10. Solicitare punct de vedere EJ cu privire la petitia inregistrata
 11. Posibilitatea Membrilor Consiliului Director de a vizualiza petitia in aplicatia web.

Avantaje generale:

 • Prezentare detaliata a activitatilor BEJ
 • Cautare rapida Executor Judecatoresc
 • Evidentierea structurii Conducerii Camerei
 • Informatii utile despre examene, evenimente, licitatii, noutati legislative
 • Transmitere solicitari catre CEJ prin formular de contact
 • Administrarea tuturor documentelor de intrare si iesire de la nivelul CEJ
 • Monitorizarea si actualizarea permanenta a activitatii legislative
 • Creare cont pe baza de email si parola
 • Conexiune securizata
 • Sistem de chat in pagina de autentificare
 • Interfata intuitiva, user-friendly
 • Buton rapid de feedback integrat in website

Beneficiar:

Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti reprezinta o organizatie profesionala cu personalitate juridica. Aceasta isi desfasoara activitatea potrivit Legii de organizare si exercitare a profesiei de executor judecatoresc. Institutia isi indeplineste cu succes atributiile, obiectivul si consolidarea respectului fata de justitie si implicit fata de persoanele care trebuie sa raspunda inaintea instantelor de judecata, ca parte intr-un proces.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta