T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Aplicatia mobile Valet Parking reprezinta o solutie completa pentru preluarea masinilor de catre valeti in vederea parcarii acestora la diverse evenimente.

Sistemul automatizeaza intregul proces si eficientizeaza activitatea valetilor, oferind invitatilor mai multa comoditate si confort. Aplicatia este extrem de utila pentru evenimentele publice sau in cadrul parcarilor aferente unor institutii. Prin intermediul acesteia sunt transmise mesaje push notification care anunta valetii ca trebuie sa preia o masina pentru parcare sau care ii indica clientului ca autoturismul sau a ajuns.

Valet Parking ofera posibilitatea de a trimite cererea cu numarul ticketului corespondent masinii si preluarea in timp real de catre valet pentru a o aduce proprietarului. Scopul acestei aplicatii este de a furniza servicii profesionale de parcare pentru a ajuta oaspetii sa economiseasca timpul pierdut in cautarea unui loc disponibil. In acelasi timp, sistemul asigura logistica necesara pentru ca orice eveniment sa decurga in conditii excelente si sa fie organizat la cel mai inalt nivel.

Specificatii Tehnice:

 1. Transmitere rapida a cererii cu numarul ticketului aferent autoturismului clientului
 2. Preluare solicitare de returnare masina in timp real de catre valet
 3. Push notification pentru alertarea valetilor
 4. Transmitere mesaje pentru anuntarea clientului ca masina lui a ajuns
 5. Compatibilitate cu sistemele de operare Android si iOS
 6. Varianta doar cu ecran de asteptare pentru valet care sa ii afiseze in timp real numarul masinii cerute de catre client

Avantaje Generale:

 • Aplicatie utila pentru evenimente publice sau parcarile institutiilor
 • Sistem inteligent de administrare a locurilor de parcare
 • Abordarea profesionista si personalizata a serviciilor de parcare
 • Monitorizarea atenta a autoturismelor clientilor
 • Cresterea nivelului de confort pentru clienti
 • Reducerea timpului de cautare a unui loc de parcare disponibil
 • Imbunatatirea traficului prin optimizarea parcarii
 • Siguranta si confidentialitatea datelor

Beneficiar:

Vip Parking este un brand exclusivit care vine in intampinarea clientilor sai cu solutii profesionale de valet parking. Compania ofera servicii excelente de parcare in cadrul diferitelor evenimente, asigurand personal bine instruit si atent selectionat. Misiunea Vip Parking este de a veni in intampinarea clientilor sai cu solutii eficiente, fara a face rabat la calitate atunci cand vine vorba de organizarea unui eveniment la cel mai inalt nivel.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta