T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia pentru Android sau iOS:

Taxi TTX este o aplicatie mobile ingenioasa special conceputa pentru a facilita interactiunea dintre compania de taximetrie si persoanele care au nevoie rapida de un mijloc de transport.

Aceasta ofera un sistem de comanda prin statii care afiseaza comanda in mod prioritar pentru primii soferi care raspund solicitarilor. Aplicatia permite localizarea automata a conducatorilor auto si configurarea traseului in sistem pana la punctul de preluare si destinatie. Utilizatorii au posibilitatea de a se loga prin intermediul retelei de socializare sau isi pot crea un cont pentru administrarea datelor personale, cum ar fi adrese favorite, informatii de contact, imagine ori soferi preferati.

Taxi TTX limiteaza raza de primire a comenzii in functie de proximitate si ofera varianta lansarii solicitarii din harta integrata, precum si selectia automata a locatiei. Aplicatia pentru comenzi taxi pune la dispozitia beneficiarului toate detaliile despre comanda sa activa si anume timpul estimat de sosire, tarif, indicativ, poza sau rating si notifica clientul atunci cand taxiul ajunge la locul de ridicare.

De asemenea, sistemul dispune de un modul cu review-uri pentru soferi. Acest instrument tehnologic modern integreaza un dispecerat pe web pentru administrarea comenzilor, a soferilor, clientilor si tarifelor diferentiate pe parteneri. Prezinta un buton de panica care transmite locatia unui sofer aflat in pericol si include o harta speciala pentru taximetrie care cuprinde blocuri si numarul strazilor.

Aplicatia Taxi TTX este una dintre cele mai accesibile variante pentru comenzile de taxi online, pune accent pe confort si siguranta, ofera control deplin asupra curselor, flexibilitate si interactiune constanta cu clientii.

Specificatii Tehnice:

 1. Configurare traseu in aplicatie pana la punctul de preluare si destinatia clientului
 2. Localizarea automata a soferilor
 3. Sistem de comanda prin statii si afisarea solicitarilor in mod prioritar
 4. Administrare date conducatori auto (masina, indicativ, tarif, poza, documente de transport)
 5. Dispecerat pentru administrarea comenzilor, a soferilor, clientilor si tarifelor diferentiate in functie de parteneri
 6. Conectare cu centrala telefonica (in momentul ridicarii receptorului numarul este interceptat cu istoricul comenzilor din trecut si se pot aloca solicitari noi)
 7. Sistem de acceptanta la clienti din lista de soferi care au preluat comanda
 8. API interconectivitate intre dispecerat, aplicatie de sofer si aplicatie de client
 9. Limitarea razei de primire a comenzii in functie de proximitate
 10. Sistem de banare soferi sau clienti sa nu mai utilizeze aplicatia
 11. Integrare harta speciala pentru taximetrie care include blocuri si numarul strazilor

Avantaje Generale:

 1. Posibilitatea utilizatorului de a lansa comanda direct din harta
 2. Selectia automata a locatiei clientului
 3. Transmiterea detaliilor despre comanda activa catre sofer si beneficiar
 4. Notificarea clientului atunci cand taxiul ajunge la locul de preluare
 5. Sistem de review-uri pentru soferi
 6. Logare prin intermediul Facebook sau creare cont pe baza de user si parola
 7. Administrarea adreselor favorite, a datelor de contact, imaginilor si soferilor preferati
 8. Mesagerie in timp real intre sofer si client dupa ce a fost preluata comanda
 9. Buton de panica pentru transmiterea locatiei unui sofer aflat in pericol

Beneficiar:

Taxi TTX este o companie de taximetrie care isi ajuta clientii sa calatoreasca rapid si sigur. Aceasta presteaza servicii la standarde inalte si vine in sprijinul beneficiarilor cu o aplicatie ingenioasa, extrem de utila. Societatea pune accent pe calitate si seriozitate cand vine vorba de onorarea comenzilor si isi concentreaza atentia pe satisfactia permanenta a clientilor sai.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta