T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

Aplicatie pentru listare anunturi nisata pe zona de amenajarea si reparatie a locuintei.

Sistemul beneficiaza de design personalizat si logo special conceput, in mai multe variante. Mesterul Casei este destinata tuturor persoanelor care cauta o firma, un constructor, un mester sau un instalator pentru a rezolva anumite probleme ce tin de buna functionare a tuturor elementelor dintr-o casa.

Aplicatia permite crearea de cont si autentificare pe baza de email si parola, dar si prin intermediul Facebook. In contul de utilizator este permisa adaugarea unei poze si a datelor personale (nume, prenume, numar de telefon, adresa de email), dar exista si optiuni pentru regenerare parola, schimbare limba, setare On/Off informari de marketing sau adaugarea anunturilor la favorite.

Pe pagina principala a aplicatiei sunt listate categoriile disponibile de anunturi, fiecare cu poza/icon si denumire. Publicarea anunturilor in categoria selectata se face adaugand poza, titlu si serviciile prestate. In pagina anunt sunt afisate informatii precum galerie foto, cu selectia unui avatar, titlu, tip, prestator (PF sau PJ), numar de telefon, servicii prestate sau o scurta descriere.

Totodata, administratorii au posibilitatea de a aduga si bannere de promovare in listare. Pozitia lor va fi fixa si se vor afisa inainte de listarea rezultatelor. Optional, bannerul poate fi afisat si in homepage. In cadrul aplicatiei este disponibil si un sistem de cautare dupa cuvant cheie, filtrare in functie de anumite atribute stabilite si sortare in ordine alfabetica dupa denumirea companiei.

De asemenea, aplicatia beneficiaza si de modul GDPR, si anume preluarea acordului clientilor pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, termeni si conditii, dar si notificarea cu privire la informari de marketing la creare de cont.

Specificatii tehnice:

 1. Sistem de creare cont si autentificare cu email si parola sau prin intermediul Facebook
 2. Cont utilizator cu poza de profil, nume, informatii personale si optiuni precum schimbare limba/regenerare parola
 3. Buton pentru apel direct Whatsapp
 4. Listare anunturi in functie de categorie
 5. Sistem de cautare, filtrare si sortare rezultate
 6. Pagini informative cu detalii despre aplicatie, termeni si conditii de utilizare, politica de prelucrare a datelor cu caracter personal
 7. Aplicatie web pentru administrare aplicatie mobile
 8. Administrare utilizatori aplicatie mobile, sistem de roluri si permisiuni
 9. Dashboard interactiv: numar de utilizatori Android, numar de utilizatori iOS, numar de anunturi valabile, lista anunturi care expira 10. Administrare anunturi: adaugare anunt, selectie tip pachet (valabilitate 30 sau 60 de zile), setare pret, setare status (achitat/neachitat), optiune prelungire perioada de valabilitate

Avantaje generale:

 • Design personalizat si creare logo
 • Posibilitatea adaugare anunturi la favorite
 • Setare On/Off informari de marketing din contul de utilizator
 • Adaugare anunt nou din aplicatia mobile
 • Sistem de adaugare bannere de promovare in listare; acestea vor avea o pozitie fixa si vor fi afisate inainte de listarea rezultatelor
 • Administrare nomenclatoare (atribute predefinite) pentru filtrari
 • Administrare pachete disponibile pentru anunturi: denumire, lunar (30 zile), pret pentru fiecare
 • Posibilitatea vizualizarii in dashboard a evolutiei numarului de utilizatori dintr-o anumita perioada de timp predefinita
 • Gestionare continut pagini informative
 • Promovarea eficienta a firmelor din zona de amenajari prin intermediul aplicatiei mobile.

Beneficiar:

Mesterul Casei este o aplicatie special conceputa pentru a veni in intampinarea nevoilor celor care cauta persoane fizice sau companii ce presteaza diverse servicii in zona amenajarilor si reparatiilor specifice locuintelor. Prin intermediul acestui sistem sunt totodata promovati mesterii si firmele din domeniu, care reusesc sa ajunga mai usor la consumatorul final.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta