T
w
o
S
t
e
p
s
A
h
e
a
d


Descarca Aplicatia pentru Android si iOS:

Aplicatie mobile Android & iOS special conceputa pentru a facilita accesul la serviciile de concierge. Aceasta permite utilizatorilor sa isi creeze cont, autentificarea facandu-se in functie de codul de client. Prin intermediul sau utilizatorii beneficiaza de consultanta specializata si recomandari in domeniile de lifestyle & wellness, turism & evenimente, casa & administratie si recomandari medicale.

Aplicatia ofera acces la serviciul VIP pentru aeroport, utilizatorul putand trimite o solicitare scrisa sau sa sune un consultant pentru mai multe informatii legate de serviciile de concierge de care poate beneficia sau pentru a-i comunica cererea in mod direct. Serviciile sunt personalizate in functie de cerintele fiecarui client in parte, iar solicitarile lor sunt solutionate de asistentii personali de concierge in cel mai scurt timp posibil si la cel mai inalt grad de confidentialitate.

Cu ajutorul aplicatiei utilizatorul gaseste mai usor servicii de acomodare sau transport, bilete la teatru, opera, meciuri sportive ori acces la evenimentele sold-out. De la rezervari de ultim moment la restaurante din intreaga lume la inchirieri de avioane private, yacht-uri ori organizari de petreceri private, totul poate fi realizat prin aplicatia disponibila 24/7. Validarea clientului se realizeaza prin codul unic al bancii, cardului sau furnizorului. Utilizatorul are la dispozitie un sistem de urmarire a statusului solicitarilor care arata cand a fost preluata cererea, statusul intermediar, cum a fost solutionata, urmand ca la final clientul sa ofere un feedback.

Specificatii Tehnice:

 1. Afisarea serviciilor de care beneficiaza utilizatorul (sistem de alocarea in CRM a serviciilor negociate)
 2. Inregistrare cerere
 3. Notificari cu privire la statusul cererii si rezolvarea acesteia
 4. Istoric cereri
 5. Contact telefonic serviciu de concierge
 6. Sistem rating, feedback legat de modul de rezolvare a solicitarilor
 7. Club Consiergo
 8. Pagini de texte si informatii utile
 9. Sistem de urmarire a statusului solicitarilor
 10. Sistem de notificari catre userii aplicatiei
 11. Accept consimtamant GDPR

Avantaje Generale:

 • Posibilitate creare cont si autentificare utilizator prin validare in functie de codul de client
 • Recomandari din partea serviciului de concierge
 • Notificari comerciale cu privire la un eveniment sau recomandarile oferite
 • Afisare categorie solicitata cu detalii si poze: Lifestyle & Wellness, Casa & Administrative, Recomandari medicale, Turism & Evenimente,
 • Evenimente personalizate
 • Gaseste un bancomat
 • Evenimente in urmatoarea perioada, recomandari cu buton pentru solicitarea respectivei oferte
 • Acces la serviciul VIP pentru aeroport
 • Suport multilingvism
 • Design personalizat
 • Compatibilitate cu sistemele de operare Android si iOS

Beneficiar:

Consiergo este singura companie full-service concierge din Romania cu furnizori din toata lumea si expertiza internationala. Firma beneficiaza de un portofoliu numeros de clienti si mai mult de 150 de furnizori de top care activeaza in toate domeniile. Consiergo ofera servicii exclusiviste si recomandari personalizate de mai bine de 15 ani si de bucura de toata aprecierea clientilor sai.

Cotatie de pret

Completeaza formularul si revenim cu o estimare a proiectului tau

Solicita oferta